FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB, AZI, 18:30, TELEKOM, DIGI, PRO X, GSP.RO

Gigi Becali, dezarmat: "Noi, Steaua, suntem la mâna lui! În halul ăsta a ajuns fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 11:37

Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe Răzvan Burleanu și a anunțat că a trimis o cerere oficială pentru ca meciurile cu CFR Cluj din play-off să aibă arbitri străini la centru.

Patronul celor de la FCSB continuă războiul cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. De data asta în vizor i-a intrat și Felix Grigore, oficialul FRF care ar fi refuzat amânarea partidei cu Hermannstadt din sferturile de finală ale Cupei României.

"Nu e normal ca un om care habar nu are nici de administrație nici de fotbal să conducă Federația. Se pune cu mine? Tu ești Burleanu și eu sunt BecaliAm ajuns la mâna lui Felix Grigore. Noi, Steaua, am ajuns la mâna lui. În halul ăsta a ajuns fotbalul românesc. 

Mircea Sandu a stat foarte mulți ani și a încercat și el să stăpânească, dar avea niște limite. Ăsta vrea să ne conducă el pe noi. E strigător la cer! Băi Burleanule, bă, tu nu poți să-mi dai mie ordine! Mircea Sandu era un om cu care te puteai înțelege. Nu avea tirania asta de a folosi pe cei mulți împotriva celor puțini și bogați".

Joacă cine vrea în Cupă

FCSB joacă în această seară partida cu Hermannstadt, din sferturile de finală ale Cupei României, în niște condiții teribile. Meciul începe la 18:30 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și TV Pro X.

Comitetul Executiv de astăzi va decide dacă partidele Hermannstadt - FCSB și U Craiova - Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României, se vor amâna. Rămâi pe GSP.RO pentru detalii în timp real.

"Trebuia să amânăm meciul cu Hermannstadt, nu știu cum se va desfășura. Ne supunem unor lucruri, nu avem ce face. I-am zis lui Argăseală să nu ne prezentăm, dar ne-ar fi depunctat în play-off.

De ce să riscăm integritatea jucătorilor? Le-am zis să meargă la Sibiu și să joace cine vrea. Să îi întrebe pe jucători. Dacă asta este situația, ne conformăm", a declarat Gigi Becali la TV Pro X. 

CFR refuză arbitri străini

FCSB a trimis o cerere oficială către CFR Cluj, prin care le-au cerut acordul pentru ca meciurile directe din play-off să aibă brigăzi străine la centru. Răspunsul nu a venit, însă patronul bucureștenilor a primit deja semnale că va fi rezuzat.

"Am trimis notificare oficială către CFR că vrem arbitri străini la meciul direct, iar ei au zis că ne trimit negația. Nu înțeleg de ce. Vă las pe voi să analizați", a declarat Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
sexilian
sexilian  •  28 Februarie 2018, 18:35

bine-i faci burlene ,merita si mai multe,poate il tunzi ........

merace
merace  •  28 Februarie 2018, 18:31

Fotbalul romanesc e in halul in care l-au adus valizele lui Gigi!

martinpen
martinpen  •  28 Februarie 2018, 18:30
Postat de steaua1986forever pe 28 Februarie 2018, 18:08

Hahhaha. Dar de ce nu vor sa accepte? Nu cumva .....?

Ai curaj sa faci pariu cu mine ca fcsb va fi cea mai ajutata de arbitri in playoff ? Daca Astra, Viitorul si Iasi nu reusesc sa le incurce pe CFR si Craiova, arbitrii urmeaza. daca ai curaj, afirma public miza si eu accept, orice ai cere.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează