FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 2-0

Gigi Becali era în extaz după victoria cu Gaz Metan!

Ifeanyi Emeghara, Emeghara, Steaua
Ifeanyi Emeghara, Emeghara, Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Becali a spus despre Emeghara că "pictează pe teren", pe Parpas l-a comparat cu Rădoi, după care a susţinut că Steaua va cîştiga toate meciurile pînă la final

Golurile lui Stancu şi Kapetanos l-au descătuşat pe Gigi Becali. La 5 minute după terminarea partidei cu Gaz Metan, patronul roş-albaştrilor a intrat în direct la sport.ro şi a făcut o serie de declaraţii extrem de optimiste. În privinţa propriilor jucători, dar şi a parcursului viitor al Stelei:

Despre Emeghara
"Pentru el sînt cel mai fericit. L-am aşteptat atît de mult pe băiatul ăsta! A jucat senzaţional, omul ăsta face artă, pictează pe teren"

Despre Tănase
"Ăsta e fotbalist adevărat! Mi-a dovedit-o şi în seara asta. Gata, acum sînt liniştit, cu Tănase şi cu Emeghara e imposibil să nu dominăm toate echipele cu care vom juca pînă la final"

Despre golul lui Stancu
"M-a descătuşat. M-am bucurat pentru că mă gîndeam că iarăşi trebuie să aştept finalul cu sufletul la gură"
Despre golul lui Kapetanos

"La 1-0 am zis «Dă-mi, Doamne, încă un gol, ca să nu mai înnebunesc de emoţie aşteptînd finalul!». Şi Dumnezeu mi-a dat şi am stat liniştit"

Despre Parpas
"După Kapetanos, Stancu, Emeghara şi Tănase, de Parpas mi-a plăcut. Se vede pe el că e fotbalist, că ştie. Are ceva din Mirel Rădoi"

Despre lupta la titlu
"Nu avem cum să-l pierdem. Noi am terminat toate jocurile grele. Dinamo, de exemplu, are etapa viitoare la Urziceni, unde e imposibil să bată"

Despre cheia luptei la titlu
"Din acest moment au mai rămas doar 11 etape. O echipă din primele 7 cum va face un pas greşit, cum va ieşi din luptă. Nu mai e loc de întors şi de recuperat"

Concluziile lui Dumitru Dragomir
1. Meciul Steaua - Gaz? Plictisitor. Doar ultimele 20 de minute a jucat Steaua fotbal, prea puţin pentru o echipă care vrea cupele europene.
2. Steaua, cu doar 3-4 jucători de valoare pe care i-a avut în teren, nu poate avea pretenţii. Care sînt ăia 3-4? Kapetanos, Stancu, Nicoliţă şi Tătăruşanu. Restul sînt sportivi.
3. Am fost la meci şi pe Ghencea e o atmosferă insuportabilă şi total împotriva Stelei. Nu mai e deloc o atmosferă propice pentru performanţă.
4. Eu chiar nu înţeleg cum de nu se mai termină acest conflict dintre Becali şi suporteri. Eu am un sfat: trebuie să zici «Săru' mîna, porcule!» pînă reuşeşti să-l îmblînzeşti".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  22 Martie 2010, 14:53

F.C Stana o sa ia titlul o sa vedeti. Valiza e pe val,criza e mare si orbeste si ziaristii si pe toti. Se dau penalty-uri si lovituri libere de langa careu si nimeni nu zice nimic. Incerarca sa scoata in evidenta alte prostii ca de exemplu meciul cu Dinamo-Galati. Rusine ziaristii lui peste. Va pasa de sport? Voua va pasa acum de bani sa va platiti ratele asa-i flamanzitilor?

gazistu
gazistu  •  22 Martie 2010, 14:25

NEATI FURAT....ALEAS GOLURI CU CARE ATI CASTIGAT 3 PUNCTE F GREU... 2 FAZE FIXE, AJUTOR DE LA DRAGANESCU,... DAR NUMI FAC PROBLEME CA ORIKUM NU LUATI TITLUL;=))) HEHEHE

 •  22 Martie 2010, 13:43

cocos_1923 , tu chiar crezi ,, CA CRAIOVA " o sa retrogradeze :)) . Invata si tu sa scri corect , si apoi comenteaza .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează