FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali face noi dezvăluiri: "Ilie mi-a zis că va folosi un sistem de joc total diferit faţă de Piţurcă"

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

Gigi Becali a dezvăluit la GSP TV că noul antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu, are cu totul alte planuri în ceea ce priveşte sistemul de joc faţă de ceea ce implementase Victor Piţurcă, deşi declarase la conferinţa de presă de prezentare că va continua, în mare, ce a început fostul tehnician.

"Nu sînt un om schimbat, mi-am dat seama că am greşit şi am luat măsuri. Cînd mi-aduc aminte ce am făcut cu Hagi după meciul cu CFR, parcă am fost nebun. Nu sînt fals, vă dau cuvîntul meu de onoare că mă gîndesc la ce am făcut şi mi-e ruşine. Eu mă mîndresc că am tăria şi înţelepciunea să spun că am greşit şi cer iertare pentru ce am făcut. Am şi iertat, e o faptă creştinească.

Am greşit că le-am răspuns celor care m-au atacat, îi răspund şi lui Boloni, să-l ierte Dumnezeu că s-a luat de mine, dacă vrea să mă lase în pace, bine, dacă nu, să fie sănătos la el în Ungaria.

Trebuie să îi răspund eu lui Boloni, spuneţi-i voi că am capacitate enormă de a conduce, am adus României coeficient de am ajuns pe locul 8 în clasamentul cluburilor, avem 6 echipe în cupele europene, a jucat Steaua de 3 ori în Liga Campionilor. Trebuie să mă apăr pentru că sînt atacat.

Steaua, de cînd sînt eu, n-a fost nici Piţurcă, nu sînt nici eu, Steaua nu va fi niciodată nimeni, Steaua e un simbol spiritual. Steaua e patronată de mine. Se uită fetele mele la televizor şi ele trebuie să se mîndrească cu mine.

Duckadam se va muta în Bucureşti de săptămîna viitoare, el va conduce clubul, iar cui îi va da el ordin se va ocupa de ce va cere Duckadam. Îi va fi superior lui Argăseală, care va avea funcţii executive, iar Duckadam va fi peste toţi, va avea putere deplină.

Să vorbim mai puţin şi faptele să curgă. Am urmărit conferinţa lui Ilie pînă la ultimul cuvînt, m-a impresionat iar. El probabil nu a vrut să spună, dar să nu se mai speculeze vă spun eu. I s-a pus o întrebare, dar s-a ferit să răspundă. Va folosi un alt sistem de joc, total altceva, mi-a spus, dar mi-a zis că nu-mi spune, pentru că oricum va schimba nişte lucruri ca să nu se prindă lumea. A zis că poate vreau să-l laud şi a preferat să nu spună", a spus Becali la "Contraatac", de la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
manuz09
manuz09  •  11 August 2010, 22:51

cel mai tare transfer al lu steaoaia!!este peste piti lasa-ne!!!daca ii se ca mana libera se duc oile in liga sigur!!!!omu stie fotbal cat 3 ca piti!!!piti=milioaane euro!!!ma bucur ca au ibtrat draci in Bulevardu Ghencea!!:))))

pohfala
pohfala  •  11 August 2010, 22:01

pai cum sa mearga echipa bine daca sistemul de joc se schimba in mom in care incepuse sa fie invatat de fotbalisti.

bridges
bridges  •  11 August 2010, 21:18

Asta e redus rau mental...De parca nu puteam noi sa dormim la noapte daca schimba sau nu Ilie sistemul lui Piti pentru asta si-a incalcaty promisiunea ca va tacea si nu va mai da declaratii presei...iar unii l-au si crezut.fereasca Dumnezeu sa traiesti langa oameni ca asta,te vinde din vorbe pe nimic.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează