FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

Gigi Becali: "Fanii îmi strică afacerea!" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Becali vrea să-i dea în judecată pe suporteri şi să le ceară daune.
Vezi video cu Gigi Becali cîntînd cu suporterii Stelei! (video)

Gigi a găsit antidotul la atmosfera horror de pe Ghencea: le cere despăgubiri ultraşilor fiindcă afectează rezultatele! "Îi voi da în judecată şi le voi cere daune, pentru că pun în pericol afacerea mea, Steaua!", a declarat Becali la Telesport. Ultraşii au deja un proces cu clubul, după ce li s-a interzis accesul pe stadion. Au obţinut în instanţă permisiunea de a asista la meciuri pînă cînd se încheie judecata.

Steaua a făcut recurs, dar a pierdut. "I-am cerut despăgubiri de un euro, probabil că încearcă să ne ia acel euro înapoi într-un alt proces. Pe criza asta, înţelegem că pentru Gigi e important şi un euro!", a comentat Marius Nicolau, reprezentantul AISS, grupare care îl contestă vehement pe patron.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
 •  18 Mai 2010, 18:47

Domnule Becali, eu nu mai vin la stadion din cauza dumitale. Sa te dau in judecata ?

 •  18 Mai 2010, 17:36

oier moojist ce esti, api nu ziceai tu ca nu mai ai treaba cu stana????daca esti imprumutator , ins ca tre sa-i intrebi pe aia care administreaza si sa le spui ca nu mai dai bani, nu ai drepturi de actionar sau administrator...........esti doar creditor............MOOJE SA-TI DAU SI EU SI CEL PUTIN 2 MIL DE SUPORTERI

 •  18 Mai 2010, 14:13
Postat de pe 18 Mai 2010, 13:42

pt gmail ala maaa tampitule cum nu ai vazut investitiile dak esti chior normal ca nu vezi dar echipa care a ajuns in semifinala uefa aia nu e investitie dar asa sunt unii nici macar nu gandeste cand scoate niste cuvin .LASATI-LL in pace pe becalii ca steaua va ajunge iar sus dar cu suporterii care injura un jucator dupa ce da 2 goluri nu se poate face performanta.ACASA CU HULIGANIIIIII HUUUUOOOOO!!!!!

de ce huidui huliganule?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează