FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, avertizat: „Dacă îl interesează doar banii va pierde foarte mulți suporteri, echipă va fi o una oarecare”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 10:50 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 11:53

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a vorbit despre problemele pe care patronul Gigi Becali le are cu fanii, ca urmare a deciziilor luate.

Fostul mare portar consideră că FCSB nu va pierde fani în detrimentul celor de la CSA Steaua, dar îl avertizează pe Becali că echipa ar putea avea de suferit din cauza strategiei sale.

„Este deranjant cum se comportă în ultima perioadă Gigi Becali. Cred că una din cele mai mari greșeli pe care le-a făcut a fost că a alinat acea echipă în Cupa României cu Dinamo. Și aici nu i-a supărat doar pe cei din galerie, ci inclusiv pe toți suporterii.

Este o rivalitate între Steaua și Dinamo și meciul ăla trebuia tratat cu seriozitate. Nu pentru tine, că nu te interesează Cupa României, dar măcar pentru suporteri.

Eu nu cred că vor migra foarte mulți suporteri spre cealaltă echipă (n.r- CSA Steaua). Aici e problema patronului. Dacă îl interesează doar banii și nu performanțele, atunci va pierde foarte mulți suporteri, iar cu timpul această echipă se va eroda și va fi o echipă oarecare”, a spus Duckadam, potrivit Realitatea Sportivă.

Eu am spus când am plecat de la FCSB, fotbal și politică nu mă mai interesează. Chiar spun niciodată. 10 ani am stat la FCSB, am avut cea mai frumosă meserie, eram imaginea Stelei, mi-a plăcut atât de mult. Și alte cluburi ar trebui să facă ce a făcut și Gigi Becali în 2010.
- Helmuth Duckadam

VIDEO FCSB, primul antrenament sub comanda lui Dinu Todoran

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, gata să rezolve problema atacantului! Cele mai noi detalii de la negocierile purtate de Becali: „S-a ajuns la o înțelegere”

Gigi Becali a făcut rost de bani pentru transferuri! Ce lovitură a dat patronul FCSB: „Am vândut pe 11 milioane de euro”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
siriussirius
siriussirius  •  21 Iunie 2021, 14:04

Normal ca va pierde,pentru ca nimeni nu este suporter al FCSB-ului de dragul lui becali,ci pentru performantele echipei campionat,cupa ,supercupa,palmares extern dar daca pe gigi il intereseaza doar banii si nimic pentru suporteri decit dispret,atunci ceeace faci asta primesti !!!

gicab
gicab  •  21 Iunie 2021, 12:19

Acea decizie are legătura directa cu testele antidoping

Vezi toate comentariile (2)
Comentează