FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a dezvăluit câți bani oferă pentru prima achiziție a verii: „Credeți că îl iau, ce ziceți?”

Gigi Becali a vorbit din nou despre aducerea lui Louis Munteanu (21 de ani) și Philip Otele (24 de ani) la FCSB.
Gigi Becali a vorbit din nou despre aducerea lui Louis Munteanu (21 de ani) și Philip Otele (24 de ani) la FCSB.

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 18:43 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 19:39

Gigi Becali a vorbit din nou despre aducerile lui Philip Otele (24 de ani) și Louis Munteanu (21) la FCSB.

Patronul liderului din Superliga anunțase după victoria împotriva Universității Craiova, scor 2-0, că va face o campanie de achiziții cu adevărat spectaculoasă în speranța că FCSB se va califica în grupele Ligii Campionilor. Acesta pronunțase numele lui Louis Munuteanu, Denis Alibec, Philip Otele, dar și Alexandru Mitriță.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid
FCSB - RAPID
FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid

Gigi Becali a intrat în direct și a dezvăluit planul prin care va încerca să îl aducă pe Philip Otele, extrema stângă de la CFR Cluj, la echipa lui. Acesta este convins că îi va da marea lovitură lui NeluVarga, patronul ardelenilor.

Gigi Becali este convins că îl va aduce pe Philip Otele la FCSB: „O să vedeți”

„Când vrea un milion, să pună mâna pe telefon și să mă sune luna asta. Dar dacă nu sună luna asta, luna viitoare îi dau 800.000. O să vedeți cum îl iau eu pe Otele cu un milion. Credeți că îl iau, ce ziceți?”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

În urmă cu 3 zile, Ioan Varga îi răspunsese lui Gigi Becali, după ce acesta declarase că este interesat de Otele. Patronul ardelenilor nici nu se gândește să îl cedeze pe fotbalist la FCSB pentru o sumă mai mică de 6 milioane de euro.

Ioan Varga îî cere lui Gigi Becali 6 milioane de euro pentru Philip Otele: „Acesta este un preț așa, de prietenie”

„Am auzit că Becali ar fi interesat de Otele. Sunt un om de business, pragmatic, iubesc fotbalul, dar trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă. Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem.

Dacă dă acești bani, poate să îl ia. Acesta este un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Îi transmit domnului Becali scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să-l ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, spusese Varga, pentru Fanatik.

Becali a mai spus că este în continuare interesat de aducerea lui Louis Munteanu, atacant care ține de Fiorentina. Acesta a luat legătura cu Gică Hagi, care i-ar fi spus că nu are bani pentru a concura cu FCSB.

Gigi Becali a cerut „binecuvântarea” pentru a-l oferta pe Louis Munteanu: „L-am întrebat pe Gică dacă vrea să îl ia, că el are întâietate”

„L-am întrebat pe Gică dacă vrea să îl ia, că el are întâietate, mi-a zis că nu are bani. Dacă nu au bani, cum ar intra în competiție? Poate dă bani ăsta, Rivaldo. Ei nu au bani, dar dă Rivaldo bani. Pe mine mă interesează Munteanu dacă pot să îl iau, dacă nu pot să îl iau, ce, stau în el?”, a mai spus patronul de la FCSB

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP Live » Ciprian Marica comentează strategia lui Gigi Becali de la FCSB: „Face mai mult decât un patron obișnuit”

Citește și:

„E o mare nerușinare, dacă faci așa ceva” » Mihai Rotaru a intrat în direct și le-a răspuns lui Hagi și Pițurcă: „Nu sunt sociopat”
CSU CRAIOVA
„E o mare nerușinare, dacă faci așa ceva” » Mihai Rotaru a intrat în direct și le-a răspuns lui Hagi și Pițurcă: „Nu sunt sociopat”
„Îl mai așteptăm pe Pușcaș sau nu?” » A elucidat misterul: de ce nu marchează atacantul naționalei
SERIE B
„Îl mai așteptăm pe Pușcaș sau nu?” » A elucidat misterul: de ce nu marchează atacantul naționalei

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (17)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  12 Aprilie 2024, 12:04
Postat de demolarii pe 11 Aprilie 2024, 20:02

Asta e fotbalul pe care Becali îl știe. Sa între prin spate premiind un impresar, sau pacalind jucători. Dar nu e în stare sa plătească contribuții statului roman pe salarii. El are nevoie sa fie scutit. E un fake de patron. Fără Argaseala angajat permanent la Frf și Lpf, fără Psd și PNL sa-l protejeze, nu e prea descurcaret. Fara politic dădea faliment în 2004, asa i-a aruncat pe Afc Steaua în faliment. Se vede ca ii e frica ca pierde și cu CFR și cu Rapid, iar în returul play-ofuului îl va cam costa sa păstreze un avantaj decent pana la meciurile cu CFR și Rapid....iar el are nevoie sa câștige titlu ca să trimită și el 2-5 jucători campioni la piață Euro 2024......i-a ieșit cu Stanciu și Chipciu în 2016, ca doar tot Iordănescu era selecționer, spera și pentru 2024.....

Amice, Gigi Valiza este suspendat 6 luni dar el ignora tot . " cumpara " jucători de la echipele cu care urmează sa joace ,transformând lig în Liga lui Gigi Bekalj . În aceasta situație, conform regulamentului ( fiind deja suspendat) fcsbeul trebuie penalizat cu minimum 18 puncte ( 6 meciuri) iar Gigi Valiza declarat petsona non grata. Aceasta e singura soluție regulamentara. Dacă nu se procedează în acest mod, toți din FRF, Liga și comisiile sa plece pt ca nu mai este nevoie de " serviciile" lor.

Randoomlegend
Randoomlegend  •  12 Aprilie 2024, 12:01
Postat de VanBasten2000 pe 11 Aprilie 2024, 21:31

Tocmai mi-am luat o Kozel blonda de la Mega. Rece. Hai sa traiesti!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  12 Aprilie 2024, 11:58

Domnilor, Gigi Valiza mai este suspendat 6 luni sau comisia si-a retras decizia ? Pt faptul ca acest personaj nociv face ce vrea , transformând liga în Liga lui Gigi Bekalj ( presa cantandu-i în struna) , iar metehnele sale de a "cumpăra " jucători de la echipa cu care urmează sa joace, conform regulamentului , fcsbeul trebuie penalizat cu minimum 18 puncte ( 6 meciuri ) iar Gigi Valiza declarat persona non grata. Aceasta este singura soluție regulamentara. Dacă nu se face acest lucru, toți din FRF ,Liga și comisiile sa plece pt ca nu mai este nevoie de " serviciile" lor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close