FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali dă vina pe el pentru 0-4 cu Rapid: „Dumnezeu e împotriva celor mândri” » Își prezintă scuzele față de Dinamo și Dan Șucu

Articol de , , - Publicat luni, 11 martie 2024 11:22 / Actualizat luni, 11 martie 2024 13:52

La câteva zile după ce anunța că se va urca pe Maybach și va da cu artificii după ce FCSB va câștiga titlul, Gigi Becali și-a schimbat radical discursul.

Patronul FCSB a declarat, luni, că se simte responsabil de înfrângerea 0-4 cu Rapid, fiind sigur că a primit o pedeapsă divină ca urmare a declarațiilor date despre modul în care va câștiga campionatul.

Reacția lui Mihai Stoica după ce a văzut ce a făcut Adrian Șut cu Rapid: „Indiscutabil!”
RAPID - FCSB 0-4
Reacția lui Mihai Stoica după ce a văzut ce a făcut Adrian Șut cu Rapid: „Indiscutabil!”

VIDEO Gigi Becali se consideră vinovat după Rapid - FCSB 0-4

„Uite care e treaba. Deci, ați văzut cum a zis Florinel Coman? A spus «A fost o lecție din care trebuie să învățăm». Dumnezeu le dă lecții și îi cercetează pe cei pe care îi iubește. Pe mine m-a cercetat și rezultatul a fost foarte bun. Dacă nu era 0-4, poate nu înțelegeam.

Eu am spus «În Giulești o să batem 4-0». A făcut Dumnezeu, da? Dumnezeu stă împotriva celor mândri. Din mândria mea, din trufia mea și din, cum a zis și Șucu, din aroganța mea, Dumnezeu a zis «Tu nu poți să faci un fir de păr! Cum bați tu în Giulești? Cum adică?

Ai bătut tu vreodată? Eu ți-am făcut schimbările, eu ți-am făcut echipa, eu ți-am dat bani. Tu spui acum că bați tu? Aroganța ta... Vei primi 4, cât ai zis că le dai». Eu nu am nimic, am totul de la Dumnezeu. Și pentru ce mă laud eu că fac și dreg, dacă Domnul a dat totul? El m-a iubit și m-a ținut departe de faliment.

Eu îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru mândrie! Îi rog și pe toți oamenii din fotbal pe care i-am spus și pe toți suporterii tuturor echipelor să mă ierte pentru aroganțe și pentru declarații!

Eu nu mai dau declarații de acum. Ce câștig eu? Pentru ce? Îmi văd de treaba mea. Dacă aduce Dumnezeu biruință... Vine și Postul și oricum nu mă mai găsiți, că mă duc în peșteri și munți. Diferența de patru puncte e imensă și dacă vrea Domnul...

Dacă vom lua campionatul și cred că o vom face, pentru că m-a smerit Dumnezeu. O să vedeți atunci făgăduințele mele după. Până atunci nu mai dau declarații. Vreau să-mi văd de treaba mea. Ce câștig eu? Îmi pierd sufletul”, a spus Gigi Becali azi, într-o discuție cu jurnaliștii, în fața palatului din Aleea Alexandru.

Citește mai multe știri din Superligă:

Adrian Mutu, șocat după Rapid - FCSB: „Ne-a bulversat pe toţi” » „Briliantul” vede 4 echipe în lupta pentru titlu
Rapid – FCSB 4-0
Adrian Mutu, șocat după Rapid - FCSB: „Ne-a bulversat pe toţi” » „Briliantul” vede 4 echipe în lupta pentru titlu
FCSB sau Rapid? Cine câștigă lupta pentru titlu în Superligă dacă s-ar repeta în play-off rezultatele din sezonul regulat + Care e marea dezamăgire
PLAY-OFF
FCSB sau Rapid? Cine câștigă lupta pentru titlu în Superligă dacă s-ar repeta în play-off rezultatele din sezonul regulat + Care e marea dezamăgire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
gicapuia
gicapuia  •  11 Martie 2024, 17:22

In sfirsit ne-a luminat . E clar. Noi credeam ca e antrenorul principal la FCsb! Cind colo e secund frate ! Haralambus este ofiter de presa iar Pintilii cara mingiile si echipamentul . Da cistiga bine la posturile care le au. Probabil posturile le si tin . Si eu ma gindeam sa ma rog de Dumnezeu poate vine si la Rapiduletul meu antrenor. Da acuma daca e luat nu poate sa fie principal la doua echipe din Superliga - Superbet . Il suspenda Burleanu ! Poate ne rugam de Cel de Jos daca Cel de Sus e sub contract . Dar vorba lui Toma Caragiu din celebrul scheci " Mefisto" ( e pe youtube) : Da' arbitrii !??!!??

theo.phil
theo.phil  •  11 Martie 2024, 15:24

Daca vreo casa de pariuri ar da cote ptr. periada de tacere a lui Gigi,vand un pont nu se abtine multa vreme, cel mai probabil va vorbi dupa prima infrangere,altfel cum ar mai pune presiune pe arbitri, cum ar mai spune ce arbitru doreste, cum ar bate apropo cui sa o lase mai moale ca nuau sanse sau sa-i convinga sa lupte impotriva principalilor contracandidati,

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  11 Martie 2024, 15:23

Mai uscat mai curat si cu titlu ratat..hahahahahahăhahajajahahajahajahahajah

Vezi toate comentariile (21)
Comentează