FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 2-2

Gigi Becali anunță transferul unui atacant la FCSB: „Îmi place foarte mult Compagno, dar...”

Gigi Becali +28   FOTO
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 00:17 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 00:19

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intervenit la TV, aproape de miezul nopții, după remiza FCSB-ului cu Universitatea Cluj, 2-2. În ciuda insuccesului din Superligă, latifundiarul nu și-a criticat echipa, afirmând, însă, că va transfera un atacant. 

Dan Nistor, spectacol la interviuri după egalul cu FCSB: „Nu l-am supărat pe Pintilii. La fotbal nu am mamă, tată, naș, fin, nu am pe nimeni”
FCSB - U CLUJ 2-2
Dan Nistor, spectacol la interviuri după egalul cu FCSB: „Nu l-am supărat pe Pintilii. La fotbal nu am mamă, tată, naș, fin, nu am pe nimeni”

Gigi Becali anunță transferul unui atacant după FCSB - U Cluj: „Ne trebuie unul”

„Când adversarul n-are decât două șuturi pe poartă și marchează două goluri, eu sunt mulțumit. Poate că puteam câștiga mai lejer, așa este.

Dar nu pot spune că nu sunt mulțumit când am cinci ocazii singur cu portarul. Iau în calcul și ghinionul, a fost și ghinion, ei au înscris la un corner.

E adevărat, ne trebuie un atacant. O să iau un atacant. Compagno e cel mai bun, doar că îmi mai trebuie unul (n.r.- o spune ironic). Îmi place foarte mult, dar ne trebuie un atacant. 

V-am spus ce vreau eu să iau, nu-mi mai puneți întrebări care să vă dea vouă satisfacție”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali s-a enervat în direct: „Primesc sfaturi doar de la cei care demonstrează ceva!”

Luat la întrebări de oamenii din studio, Becali s-a enervat și a adus din nou în discuție faptul că FCSB, de când aceasta a fost preluată de omul de afaceri, nu a retrogradat sau a intrat vreodată în faliment, spre deosebire de alte formații din Superliga. 

„Nu s-a ridicat FCSB la un nivel bun în seara asta? Bine că s-a ridicat Dinamo prin insolvență, prin Liga 2. Primesc sfaturi doar de la cei care demonstrează ceva...! Voi spuneți opinii, dar nu puteți da opinii unuia care a luat milioane pe jucători. 

(...) Eu n-am nevoie de încurajările voastre! Puteți să vă spuneți părerea, n-am eu treabă cu părerea voastră”, a mai adăugat patronul celor de la FCSB. 

VIDEO / Dawa deschide scorul în FCSB - U Cluj, la capătul unei faze încâlcite

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mitrea le-a dat stingerea! FCSB scapă victoria cu U Cluj, după o repriză secundă modestă a roș-albaștrilor. Clasamentul ACUM
FCSB - U CLUJ 2-2
Mitrea le-a dat stingerea! FCSB scapă victoria cu U Cluj, după o repriză secundă modestă a roș-albaștrilor. Clasamentul ACUM
„E ca o revanșă!” » A „curentat-o” pe FCSB și anunță: „Ne simțim puternici, o să creștem și mai mult”
FCSB - U CLUJ 2-2
„E ca o revanșă!” » A „curentat-o” pe FCSB și anunță: „Ne simțim puternici, o să creștem și mai mult”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
flo954
flo954  •  03 Octombrie 2023, 15:54

E un proverb romanesc care pare facut pt. becali Prostul daca nu - i fudul, parca nu e prost destul Ma cum il suporta familia?

legio.sud
legio.sud  •  03 Octombrie 2023, 15:47
Postat de Gerson pe 03 Octombrie 2023, 07:21

Te doare capul cu specialiștii ăștia și pufnește râsul cu el"ciobandante " ....Au marcat doua goluri ca urmare a unor greșeli grave de portar iar la golul lui Șut greșeală portarului a fost coroborata cu lipsa de reacție a aparatorului! Nu au fost goluri create, venite ca urmare a jocului! Au avut doua ocazii lucrate dar si alea tot ca urmare a unor greseli! Ce faci când joci cu o echipă care nu greșește sau are portar bun!Oricum. ,dacă îi transferă pe Barsan și Coltescu ,vor câștiga cu siguranță campionatul!

Îi are deja în lot pe : colțescu , r. petrescu , c. popa , bârsan , chivulete , a. cojocaru + câțiva tușieri pt cornere și aut-uri !

legio.sud
legio.sud  •  03 Octombrie 2023, 15:43

Rotarule uită-te atent la Popa , ești in relații bune cu U , le-ai dat atâția jucători și Daniel popa este peste kolijc la ora actuală !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează