FOTBAL  »  Superliga  »  CLUBUL STEAUA A FOST VANDALIZAT AZI-NOAPTE

Gigi Becali: "Firma de pază dormea. Hoţii căutau bani, dar nu sînt eu prost să îi ţin în club"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat incidentul petrecut azi-noapte, la ora 4 dimineaţa, cînd două persoane au pătruns în club şi au vandalizat 16 birouri, printre care cel al lui Valeriu Argăseală.

"A fost o dezordine, cei doi cautau bani. L-au auzit pe Dragomir ca Steaua a incasat 300.000 de euro pe bilete la meciul cu Craiova si ce-au zis? Sa dea lovitura. Dar ce, sunt prost sa tin banii acolo? Banii se tin in conturi. La o societate nu lucrezi cu bani cash. Oricum, banii au fost acolo doar in noaptea meciului cu Craiova", a comentat Becali la sportro.

Apoi a continuat: "Eu le zic ceva: daca vor sa dea lovitura, sa o dea in noaptea meciului, nu mai tarziu. Le mai dau un sfat. Sa nu mai faca asa ceva, ca nu se mai tin banii cash in club"

Şi a încheiat: "Cat despre firma de paza... Dormea. Cine se gandea ca are tupeul cineva sa faca asa ceva? Si le mai spun ceva. De acum incolo, banii nu vor mai sta in club nici macar in noaptea de dupa meci".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  05 August 2010, 19:09

Numai la stoaia se poate intimpla asa ceva. Pt. ca are gura mare are si o multime de dusmani. Jijel nu moare-n patul lui.

sibelius
sibelius  •  05 August 2010, 15:26

Vezi ca ai facut inflatie de "i"-uri.

quest-stelistu
quest-stelistu  •  05 August 2010, 15:10

bine ca firma de paza ,loveste suporteri asa fara rost si ca sa pazeasca clubul ,dorm in chilotii

Vezi toate comentariile (19)
Comentează