FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 1-0

Gigi Becali i-a speriat pe jucători la vestiare după victoria cu Oţelul!

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Becali a intrat în cabină imediat după meci, unde a ţipat de bucurie, făcîndu-i pe fotbalişti să iasă speriaţi de sub duşuri

Victoria cu Oţelul l-a făcut fericit la culme pe Gigi Becali, chiar dacă scorul a fost doar 1-0. Patronul a coborît de la tribuna oficială chitit să ajungă în vestiar la jucători, ca să-i felicite pentru succes. S-a năpustit în vestiar şi a început să urle: "Bravo, băăă! Sîntem pe primul loooc! Bine că ne-a ajutat Dumnezeu să cîştigăm. Bravoooooo!".

"Unii dintre băieţi erau sub duşuri cînd a intrat patronul, dar s-au speriat de ţipete, nu ştiau ce se întîmplă. Credeau ca e vreun scandal şi au ieşit cu toţii!", au povestit steliştii. Gigi nu şi-a pierdut euforia nici după ce a ieşit din cabină. S-a urcat în limuzina Mercedes, a demarat şi s-a oprit direct într-o bordură. A părăsit pînă la urmă parcarea, cu muzica religioasă dată la maximum. Bucuria patronului s-a lăsat doar cu felicitări, fiindcă jucătorii nu primesc nici un ban pentru cele trei puncte cîştigate vineri. Ei au bonus de obiectiv: 100.000 de fiecare pentru titlu.

"Ovidiu Petre e vîndut deja"
Gigi Becali susţine că s-a înţeles cu Al Sadd, din Qatar, pentru transferul lui Ovidiu Petre: "E ca şi făcut transferul. Ovidiu, superceasul elveţian, va juca acolo din vară". Olăroiu, antrenorul lui Al Sadd, spusese înainte că "afacerea a picat, fiindcă Gigi s-a apucat să vorbească despre asta. Dacă tăcea, erau şanse mari să se perfecteze". "Oli a zis aşa la mişto, ca să nu mai scrie presa despre transfer", a răspuns Becali. Petre mai e dorit şi de Al Nasr, din Emiratele Arabe Unite, grupare care va fi pregătită din vară de Zenga.

Revine Surdu
Stoichiţă îl va avea în lot şi pe Romeo Surdu la meciul cu Dinamo. Atacantul a fost accidentat şi a ratat din cauza asta jocurile cu Urziceni (2-2) şi cu Oţelul (1-0), dar se va pregăti normal de azi. Surdu, 3 goluri în acest sezon, va fi rezervă în "Groapă", cuplul ofensiv urmînd să fie format în continuare din Kapetanos şi Bogdan Stancu.

Risc în apărare
Stelei îi va lipsi Jelev contra lui Dinamo, dar roş-albaştrii ar putea avea probleme în defensivă şi la următorul meci, cel cu Gaz Metan, tot din cauza suspendărilor. Ambii fundaşi laterali care vor evolua în "Groapă", Golanski şi Petre Marin, sînt la cîte un "galben" de suspendare. Bogdan Stancu şi Juan Toja sînt alţi doi roş-albaştri care vor sta o etapă în caz de avertisment.

Ultimele noutăţi:
- Olăroiu: "Mi-am îndeplinit cel mai mare vis al carierei mele: am avut ocazia să antrenez Steaua!".
- Prezenţa lui Cristi Tănase în derby e în continuare incertă. Mijlocaşul ofensiv se antrenează normal de două zile, după operaţia dentară pe care a suferit-o.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  14 Martie 2010, 10:51

daca vor lua golanski si p.marin galben va juca nicolita dreapta sau 3-4-3

 •  14 Martie 2010, 10:24

@fl0o & me ! pt informatia voastra Becali nu are niciun fel de suspendare si numai asteptati atata pomana ca nu ati jucat nimic in Ghencea si nu veti primii niciun 3-0 la masa verde! Marius Stan va face apel de pomana doar pt a le face pe plac lu Badea si Borcea pt ca de la vara va lasa Galatiul pt Dinamo! Iar voi la anul veti fi sigur una din cele 4 echipe care vor retrograda! Eu zic sa-ti vezi de echipa ta si nu ne mai purta noua de grija ca nu patim nimic si miercuri ii batem pe Dinamo 10

 •  14 Martie 2010, 10:22

@fl0o! pt informatia ta Gigi Becali nu are niciun fel de suspendare si numai asteptati atata pomana ca nu ati jucat nimic in Ghencea si nu veti primii niciun 3-0 la masa verde! Marius Stan va face apel de pomana doar pt a le face pe plac lu Badea si Borcea pt ca de la vara va lasa Galatiul pt Dinamo! Iar voi la anul veti fi sigur una din cele 4 echipe care vor retrograda! Eu zic sa-ti vezi de echipa ta si nu ne mai purta noua de grija ca nu patim nimic si vom bate si pe Dinamo miercuri 100% !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează