FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali îl acuză pe un oficial de la CFR Cluj că a încercat să-l determine să cumpere un meci!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a lansat un atac la adresa directorului executiv de la CFR Cluj, Răzvan Zamfir, pe care îl acuză că atunci cînd era impresar i-ar fi propus o înţelegere cu unii fotbalişti pentru a-i uşura grupării din Ghencea drumul spre titlu.

"Acum 4 ani şi jumătate sau 5 a venit la biroul meu de la Marriott Răzvan Zamfir, care atunci era impresar. Noi urma să avem meci cu FC Braşov, iar dacă făceam egal, pierdeam campionatul. Zamfir mi-a spus că mă poate ajuta să cîştig jocul şi că 4 jucători mă costă 80.000 de euro.

Nu m-am băgat în dintr-astea, l-am văzut şi mai ciocolatiu şi i-am spus că nu mă interesează. Ăia de la CFR Cluj de ce l-au angajat pe urmă, de bun profesionist ce era? Are relaţii la jucători, de aia!", a spus Becali la Fabrica de Sport pe Telesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
 •  09 Februarie 2010, 17:20

incepe returul, incep si aberatiile si atacurile lui becali. daca nu era clujul pe primul loc, se lega de alta echipa. nu mai fiti naivi si credeti tot ce spune; si daca se dovedeste contrariul, a glumit!

 •  09 Februarie 2010, 16:58

pe nea Zamfir il cunosc de la FC Arges, cind invirtea afaceri pe acolo, il stim ce-i poate pielea. Ceea ce nu suport eu sa-i vad pe astia de la Cluj ca se dau fete mari, de parca nu traiesc in Romanitza si toata lumea stie cum au luat si ei campionatul. Baieti lasati-o putin mai moale, "ati confirmat" il LC. Unirea aia echipa , aia au luat campionatul pe merit, din pacate cam singura in ultimii 5 ani.

 •  09 Februarie 2010, 16:28

eu cand aud chestii de genul "ciobane",etc ..sunteti patetici...credeti ca e o jignire,desi asta vreti sa faceti..dimpotriva,e o mandrie ca din cioban sa ajungi cineva si sa te descurci pe picioarele tale..pt cei care vor sa plece gigi din ghencea ar tb sa va aduceti aminte unde era steaua acum 6,7 ani cu yenei antrenor(pe locul 14)si unde e acuma..sigur a facut si greseli dar cine nu face..daca ar pleca gigi ati plati voi salariiile la steaua?ganditi inainte sa vb

Vezi toate comentariile (52)
Comentează