FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL STEAUA-MAPN

Gigi Becali: "Intenţionat n-am plătit banii către MApN, oricum plecăm la Buzău"

Articol de - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Finanţatorul clubului Steaua, Gigi Becali, a comentat în exclusivitate pentru GSP.RO comunicatul de presă remis de Ministerul Apărării Naţionale prin care contractul pe care clubul Steaua îl avea cu ministerul a fost reziliat din cauza datoriilor priviind chiria pe lunile martie şi aprilie 2010, dar şi din cauza unor întîrzieri la plata unor utilităţi.

"Ştiu comunicatul remis de către MApN. Noi le-am trimis o hîrtie în urmă cu cîteva luni că nu le dăm nici un ban pînă nu ne reîntîlnim şi să rediscutăm contractul. Pentru că noi am discutat despre o chirie, dar apoi ei mă pun să plătesc 40.000 de euro chirie în fiecare lună pe clădirile din cadrul Complexului Ghencea.

Am discutat cu ei încercîndu-le să nu mai existe noţiunea de chirie şi să trecem meciurile de fotbal pe care le jucăm în Ghencea ca evenimente-spectacole. Eu le dădeam 22.000 de mii de euro dacă făceau cum ziceam eu. Nu vor să facă aşa, să fie sănătoşi, oricum plecăm la Buzău!", a spus Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (124)
 •  19 Mai 2010, 17:52

sunt atita copii prosti cu acces la calculator...berbecilor...becali a pus mana cu japca pe steaua si cand vede ca nu mai vin banii din liga incearca sa fenteze statul prin metode bolsevice...nu mai credeti tot ce minte bolnavul, steaua a murit in 2003, asta e valiza de facut imagine a ciobanului...

 •  19 Mai 2010, 17:34
Postat de pe 19 Mai 2010, 16:10

Adica ciobanul imbecil care se lauda cu buget de 15 milioane de euro sezonul viitor se zgarceste la 40 de mii de euro chirie? HAHALERA (ca sa folosesc limbajul pe care-l intelege) mai imputita si mancator de kk mai mare nu exista in tara asta. Trebuia sa ramana dupa gratii langa Penescu, Martis, Serea etc.

a fost singurul care a platit o asemenea chirie. resule echipelor platec maxim 2-3000 pe luna. numai el era obligat sa dea 40.000 si tot nu e destul. ma bucur ca se muta la buzau sau oriunde altundeva in tara, pentru ca acolo echipa va fi iubita si incurajata. peluza sud n-are decat sa ramana in ghencea si sa incurajeze noua echipa a armatei din liga III.

 •  19 Mai 2010, 17:14

La Buzau sa jucati la matineu sa poata stelistii sa se antoarca acasa!

Vezi toate comentariile (124)
Comentează