FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a izbucnit în râs în direct, apoi a trecut la atac: „Ce mincinoși, ce oameni de nimic! Mă minunez!”

Gigi Becali/ foto: Cristi Preda (GSP)
Gigi Becali/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 17:43 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 18:06

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după ce negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea pentru meciul cu Dinamo au căzut. Derby-ul se joacă pe „Arcul de Triumf”.

Becali a izbucnit în râs în direct la TV când i s-a citi comunicatul oficial al CSA Steaua care motiva refuz. Becali i-a jignit apoi pe oficialii „militarilor”, pe are îi consideră de „mincinoși”. Patronul FCSB a spus că Steaua ar fi putut primi 1 milion de euro, din două bilete avalizate. Unul de 750.000 de euro pentru gazon, altul de 250.000 pentru alte stricăciuni.

Steaua voia o poliță de asigurare de 250.000 de euro, pe lângă biletul de 750.000, însă FCSB nu a putut veni cu actul atât de repede, lucru pentru care „militarii” au refuzat accesul echipei lui Becali în Ghencea.

Nemaivăzut nici pe vremea lui Gheorghiu-Dej! Decizia luată azi pentru „Derby de România” produce o situație INCREDIBILĂ pentru Superliga
FCSB
Nemaivăzut nici pe vremea lui Gheorghiu-Dej! Decizia luată azi pentru „Derby de România” produce o situație INCREDIBILĂ pentru Superliga

Gigi Becali: „Oameni de nimic, mincinoși”

„Îți dai seama. Când văd lucrurile astea, mă gândesc: oare ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg. Mă minunez. Ce oameni de nimic, ce mincinoși. Când au văzut că aceptăm tot, acum zic că nu, că nu le prezentăm polița. Eu vă spun că fac bilet pe loc, în două ore. Sau mâine la 10 dimineața fac bilet avalizat de 1 milion. Ce mare lucru?

Ei mint cu nerușinare. Se încadrează la minciună. Noi avem comunicarea cu ei, o să vă arăt. «Noi vă dăm bilet de 750.000 și mai dăm unul de 250.000. Nu dăm poliță, dar dăm banii, la discreția voastră». Dacă au spus și minciuna asta, ce să mai cred? Oameni de nimic, de doi lei. Nu poți face țară mare cu oameni de nimic”, a declarat Becali, la „Liga Digi Sport”.

CSA Steaua, comunicat oficial cu privire la arena din Ghencea: „Ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta”

„Cu privire la negocierile purtate între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziție în vederea disputării partidei SC Fotbal Club FCSB SA-FC Dinamo 1948, facem următoarele precizări:

Pozițiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credință și în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiții sau pretenții nejustificate sau în afara legii.

Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziție a stadionului Steaua au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanții clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact polița de asigurare acte de vandalism și biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecției gazonului.

Ținând cont de procedurile interne ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cât și de experiențele contractelor anterioare de punere la dispoziție a stadionului, încheiate cu FRF și UEFA, ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta o garanție de alt tip, neconformă cu cea prevăzută în reglementările interne.

Această soluție este uzuală în practica administrării bazelor sportive din România. Spre exemplu, menționăm că la închirierea stadionului Național Arena de către clubul nostru, în aprilie 2018, pentru partida din liga a 4-a dintre Steaua București și Academia Rapid, am pus la dispoziție o poliță de asigurare, la fel ca și toate structurile sportive care au organizat evenimente pe stadionul Steaua.

În final, asigurăm toată opinia publică că am avut și avem toată deschiderea și disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziție a stadionului Steaua cu toate entitățile sportive interesate, în condițiile respectării cadrului legislativ aplicabil”, se arată în comunicatul emis de Steaua București pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Planul fantezist al lui Becali, deconspirat de Dragomir: „A primit 30-40 de milioane”
FCSB
Planul fantezist al lui Becali, deconspirat de Dragomir: „A primit 30-40 de milioane”
LPF a confirmat stadionul pe care se joacă derby-ul dintre FCSB și Dinamo » „Câinii” vor avea o galerie de doar 375 de persoane!
FCSB - Dinamo
LPF a confirmat stadionul pe care se joacă derby-ul dintre FCSB și Dinamo » „Câinii” vor avea o galerie de doar 375 de persoane!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (60)
adytza77
adytza77  •  21 Iulie 2023, 09:39
Postat de forumeer pe 21 Iulie 2023, 02:04

Multumim, avem meci greu cu Chindia.

FCSB=STEAUA BUCURESTI

forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2023, 02:04
Postat de adytza77 pe 19 Iulie 2023, 21:06

Asa e.HAI STEAUA BUCURESTI.

Multumim, avem meci greu cu Chindia.

deal1
deal1  •  20 Iulie 2023, 07:02
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 19 Iulie 2023, 18:27

Prostule ..daca erau legile din germania ..fcsb nici nu exista !! Nentu gigi era la puscarie pe viata !! Iar tu erai la coada vacii sau la coada sapei !!

proasta e *** ca nu a scapat de un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează