FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali l-a ”liniştit” pe Gâlcă: nu îi aduce nici un manager în locul lui Mihai Stoica » ”Să nu mai aud de Dan Prodan!”

Articol de - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 00:24

Antrenorul nu va colabora în Ghencea cu fostul său coechipier, pentru că patronul e hotărît să nu-l înlocuiască pe Mihai Stoica, aflat în închisoare.

Steaua va funcţiona în ontinuare cu organigrama redusă la minimum. Becali a mai respins o iniţiativă de completare a staff-ului. Gâlcă l-a implicat pe Daniel Prodan în pregătirea meciului cu Dinamo Kiev, din Europa League, şi ar fi vrut ca fostul internaţional să fie cooptat oficial în Ghencea ca manager.

Singura piedică în calea achiziţionării lui Prodan o reprezenta reticenţa patronului, care nu doreşte să ocupe postul rămas liber ca urmare a condamnării lui Mihai Stoica în "Dosarul Transferurilor". Nu mai e reticenţă, acum e deja un refuz clar. Gigi i-a transmis lui Gâlcă să înceteze să mai facă lobby pentru Prodan, întrucît stoperul "Generaţiei de aur" nu va lucra la Steaua.

Didi l-a ajutat deja pe Gâlcă, a mers la Cluj pentru o întîlnire cu Mircea Lucescu, de la care a adunat date despre jocul lui Dinamo Kiev. Ex-internaţionalul e şomer de cînd a plecat din Federaţie, un exil forţat de conflictul cu noul preşedinte Răzvan Burleanu. Şi-a anunţat public disponibilitatea de a reveni în Ghencea, unde a jucat între 1993 şi 1996, doar că el nu e dorit de patron.

Dacă Becali îşi va păstra convingerea că Stoica nu trebuie înlocuit de nimeni, Steaua va rămîne fără manager cel puţin cinci ani de acum înainte! MM mai are de ispăşit trei ani din pedeapsa pe care a primit-o în martie, dar nu va putea lucra în fotbal nici după eliberare, fiindcă judecătorii au stabilit în cazul lui şi interdicţia de a mai ocupa vreun post într-un club pentru doi ani de la data eliberării din închisoare. Asta înseamnă că Gigi va trebui să-l aştepte pe MM pînă în 2019 sau 2020!

Rămîne doar Mache
Exceptîndu-l pe Argăseală, care e preşedinte, Gâlcă mai are doar un om cu care să colaboreze, din staff-ul executiv, pe Marius Ianuli. Mache e team-manager şi joacă rolul lui MM în timpul meciurilor, adică stă pe bancă, alături de antrenor.

Argăseală a preluat atribuţiile legate de transferuri pe care le avea MM. Gâlcă a povestit zilele trecute că jucătorii aduşi la Steaua fără ca el să-i fi solicitat au venit ca urmare a implicării fostului arbitru. E vorba despre Papp, Luchin, Bourceanu şi Rusescu.

"În cele cinci zile pe care le-a petrecut recent în libertate, patronul ne-a ajutat să rezolvăm mai multe probleme. Oricum, clubul funcţionează bine, comunicarea cu Gigi e foarte bună" (Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua)

2 ani mai are de petrecut în închisoare Becali, care a fost condamnat în mai 2013 la trei ani şi jumătate. Există şi posibilitatea ca pedeapsa să-i fie redusă, deci el va deveni liber înaintea lui MM

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:38
Postat de valah_basist pe 22 Septembrie 2014, 12:38

su-ji POWULLANU valahule, tu si toata familia ta, adica macta si tactu' care te intretin, ca de alta familie nu poate fi vorba!

..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:36
Postat de valah_basist pe 22 Septembrie 2014, 11:58

doar 5 likeuri pentru porcaria asta??? daca votai cu toate clonele trebuiau sa fie minim 30 de likensi, slabut valahule diliu, slabut. cand ma gandesc ca majoritatea din tara asta au o gandire scarboasa ca a ta.....

..)) ce valah ma, nu mai exista nici un valah.. vrei sa te referi la clonele oamenilor din berlin, viena si... dublin ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 21:34

toata lumea stie Steaua-i Puscarie !..))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează