FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 3-3

Gigi Becali: "La Alba sînt jucători care primesc bani de la CFR, asta e mită!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că nu şi-a luat încă gîndul de la titlul în acest sezon şi consideră că jucătorii împrumutaţi de CFR la Unirea Alba Iulia nu ar fi trebuit să evolueze în jocul direct dintre cele două formaţii, încheiat cu victoria feroviarilor, 3-2.

"Prima repriză a fost a noastră, a doua a lor. Mai sînt şanse, faceţi calcule. CFR trebuie să piardă un singur meci, pentru că celelalte două jocuri pleacă de la 0-0.
Trebuie să facă două egaluri şi să piardă un joc. Dacă Dumnezeu vrea să ne dea campionatul, ni-l dă!

Din ce am văzut la meciul CFR-ului, vă daţi seama... De Sousa e jucătorul CFR-ului. Nu îl bagi să joace contra fostei sale echipe. Bine, CFR merită locul din clasament, nu poţi să spui că sînt pe primul loc din cauza arbitrajelor. Dar la Alba Iulia sînt jucători care primesc bani de la CFR, asta e mită. Asta e mită!

Jucătorii Buzăului luau bani de la mine, eu le plăteam salariile şi ne-au luat un campionat. Şi eu sînt anchetat pentru corupţie! La vremea aia Buzăul era echipa mea! Eu zic mulţumesc lui Dumnezeu că sîntem aici că aşa a vrut El. M-a răsfăţat şi m-a ţinut acolo, pe locurile 2-3. Aşa poate să ne dea şi campionatul.

CFR joacă cu Astra, poate să facă un egal. Joacă cu Vaslui, la fel. Cu Craiova, la fel. Trebuie să piardă primul meci cu Astra CFR Cluj şi apoi vedem noi. Nu e imposibil. E greu, dar nu e imposibil. Au echipă bună, dar nu una puternică", a spus Becali la Fabrica de sport, pe Telesport.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (30)
chefere
chefere  •  26 Aprilie 2010, 17:03

va rog nu mai comentati la articolele ce ilpomenesc pe incultul si semianalfabetul asta. de ce vreti musai sa faceti ratting la numele lui? de asta va da si ziarul numai stiri cu el. el bietul nu a deprins notiaunea de mita, nu stie ce e mita, e analfabet. Mai apoi, nici ziaristii nu specifica clar ca defapt cei 3-4 jucatori nu sunt platiti de CFR nici cu un cent. E spre interesul lor. Dar nu pricep de ce le tot faceti jocurile comentand la astfel de articole. Presa sportiva in RO nu exista!

 •  26 Aprilie 2010, 15:53

Cicul mic bo-bo-oier!!ai uitat caci cazul valiza nu sa terminat????te si arunci in gitul CFR-ului.Rusine maharul fotbalui room..nesc.

 •  26 Aprilie 2010, 15:40

Pai daca unirea a folosit jucatorii platiti de CFR asta inseamna 3-0 la masa verde pentru CFR. nu??! Unirea a folosit jucatori care nu trebuiau sa joace.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează