FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Gigi Becali: "Mircea Sandu este circar, nu eu. Nenorocitul trebuie dat afară!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a răbufnit azi împotriva lui Mircea Sandu şi a spus că preşedintele FRF trebuie dat afară, după ce a afirmat că "Becali este un creditor" şi l-a făcut "circar" pe patronul stelist.

"Mircea Sandu este circar, nu eu! Este tralala, un nenorocit. El ne-a jignit. Noi, patronii, nu sîntem circari. Să îşi vadă de treaba lui! El o ia razna. Păi, ştii tu cum se cîştigă banii? El habar nu are. Măcar să  fi avut noţiuni de comerţ şi despre ceea ce înseamnă societăţile comerciale", a spus Becali.

Apoi a continuat: "Pentru declaraţia făcută, ar trebui dat afară. Asta ar trebui. Dar cu cine să faci o Adunare Generală? Nu am cum să nu-i răspund pentru obrăzniciile lui".

"El conduce Federaţia, dar habar nu are ce înseamnă o societate comercială. Pe ce bază stă el la Federaţie? L-am lăsat pentru că era bolnav, dar dacă eşti bolnav, lasă-l pe unul sănătos!", a mai tunat latifundiarul.

"Băi, vagabondule, circarule, tu eşti circar! Băi nenorocitule, cum îţi permiţi tu, mă, aşa ceva? Eşti nebun?",
a mai zis el.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  26 Noiembrie 2010, 17:50

Asta a fost tare :)) Gigi Becali este creditor, adica imprumuta bani clubului :)) Toata lumea stie ca Gigi este singurul actionar al Stelei, chiar daca de forma sunt nepotii lui... Deci cum poti reusi performanta sa te imprumuti pe tine insuti ???? Eu sunt asociat unic la un SRL, cum pot eu sa "creditez" = "imprumut" propria mea firma ?? Si daca nu imi dau banii inapoi, pot sa ma dau singur in judecata ? Eventual sa ma execut silit ? :)) Nea' Sandu, tu esti circarul :))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  26 Noiembrie 2010, 17:41

Mircea Sandu nu are habar de multe, se pare ca nu are habar nici de limba romana ... Gigi Becali nu este "creditor" , pentru ca asta ar insemna ca Gigi "imprumuta" bani clubului... Gigi este "finantator", pentru ca el da bani pe care nu ii mai vede inapoi, decat daca face profit. DEX : CREDITÓR, -OÁRE adj. Referitor la credite; care dă credit. // s.m. și f. Persoană, instituție etc. care a dat bani cu împrumut sau care are de primit o datorie. [Cf. it. credit

decebal2dac
decebal2dac  •  26 Noiembrie 2010, 16:07

bai astia care comentati aici... fotbalul si antreprenoriatul nu au mari legaturi , dar amandoua ajung la reusita din pasiune, daca vorbiti asa despre antreprenorul Becali ma te ca altcineva trebuie sa se duca la stana, a fraierit sau nu armata, nu a fost singurul, doar ca a avut viziunea afacerilor

Vezi toate comentariile (11)
Comentează