FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL 4-2

Gigi Becali: "N-am vrut să laud pe cineva, dar am văzut în Gardoş noul Gică Popescu"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre prestaţia jucătorilor la meciul de aseară cu Sportul Studenţesc, scor 4-2 şi l-a lăudat pe Florin Gardoş.

"După meci, puteam să laud un jucător, ca pe vremuri. Dar nu am mai facut-o, ca sa nu fie probleme. Nu mai vreau sa laud pe cineva, dar aseara am vazut un nou Gica Popescu. Nu ma asteptam, sincer", acomentat Becali la emisiunea Contraatac, pe GSP TV.

"Răduţ e fotbalist. Latovlevici şi Geraldo la fel. Ieri am văzut alt Bonfim, nu ăla care doarme pe teren. A urcat, a muncit. Ieri am castigat cu jumatate de echipa a Unirii Urziceni. De asta s-a schimbat jocul", a continuat el.

Apoi a incheiat: "Gaman e o tinta de viitor si nu imi fac probleme, Piturca o sa il dea cand o sa aiba nevoie de bani".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
vali_oltean
vali_oltean  •  04 Octombrie 2010, 19:13

Am uitat sa intreb unde e ala de "subordona" orice echipa? Stie cineva?

vali_oltean
vali_oltean  •  04 Octombrie 2010, 19:11

Cine l-a adus ciobane pe Gardos la Steaua? Nu cumva ala de ziceai acum doua zile ca ti-a luat numai jucatori pe spranceana de care o sa scapi in iarna? Mai stai si tu la palatul tau acolo si scuteste-ne cu prezenta pe la televiziuni! Nu vezi ca nici stelisti nu te mai suporta? Noi ceilalti....ca sa mai zicem?

sibelius
sibelius  •  04 Octombrie 2010, 19:06

Gardos e intr-adevar un jucator care poate confirma. Sa nu ne extaziem dupa 2-3 meciuri, dar comparat cu "marile sperante" Onicas, Ninu si Tudose de anul trecut parca e alt material.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează