FOTBAL  »  Superliga  »  ÎMPĂCARE?

Gigi Becali: "Ne-am împăcat!" » Hagi: "E cale lungă pînă la împăcare!"

Gica Hagi, Hagi
Gica Hagi, Hagi

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Cei doi s-au întîlnit ieri şi s-au salutat, dar "Regele" spune că nu a fost vorba de o reconciliere

Relaţia rece dintre Gigi Becali şi Gică Hagi a cunoscut ieri un nou episod. Certaţi din septembrie 2007, cei doi s-au întîlnit ieri întîmplător la un restaurant bucureştean. Cînd l-a văzut pe Gică, patronul Stelei s-a dus la masa acestuia să-l salute. "I-am strîns mîna, am stat, am vorbit, el rîdea, eu am vorbit mai mult. Ne-am împăcat, pînă şi mama plîngea de bucurie cînd a auzit", a spus Becali la sport.ro.

Hagi i-a temperat însă entuziasmul finului său: "A fost doar o strîngere de mînă şi nimic mai mult. Mi-a întins mîna şi normal că am acceptat. Însă mai e drum lung pînă să mă împac cu el. Eu am dat dovadă de respect şi de bun simţ. Nu pot să mă pronunţ şi să zic că ne vom împăca".

Zice că îl readuce antrenor
Convins de împăcarea cu naşul său, Gigi Becali şi-a făcut deja planuri. "Îl voi aduce pe Hagi antrenor cînd voi avea cea mai puternică echipă pentru că vreau să fie adulat de tribune. Şi Giovani mi-a zis: «Băi, Gigi, te ajut şi eu. Mă duc în Africa să aduc nişte jucători, bag două-trei milioane de euro şi facem o echipă tare de tot pentru Gică»", a adăugat patronul Stelei.

"E un rege vagabond!"
Cearta din Hagi şi Becali a pornit în urmă cu doi ani şi jumătate, după meciul Stelei cu Slavia Praga (1-2). Supărat pe înfrîngerea echipei sale, Becali l-a forţat pe Hagi să-şi dea demisia şi l-a jignit apoi în stilul caracteristic: "Hagi are un caracter zero, caracter murdar. Am eu nevoie să fiu curtean la rege? Oricum, el e un rege cu coroană de tinichea, un rege vagabond". Hagi a promis atunci că nu se va mai împăca cu Becali: "Hagi a fost un nume mare şi Gigi mi-a luat absolut tot: onoare, demnitate, personalitate, tot".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
 •  16 Martie 2010, 14:26

Becali e un gunoi ordinar, asta e clar, dar Gica e o jigodie ordinara, se crede rege, dar e de fapt un om de nimic, un caracter infect. E un mare infatuat, si d-asta n-o sa reuseasca nimic ca antrenor, ca nu-l poate suporta nimeni, la ce impresii are.

 •  16 Martie 2010, 14:03

la modul cum a fost jignit,e greu de crezut ca Hagi va mai fi prieten cu becali vreodata. Mai ales ca individul a dat dovada ca nu se poate schimba. lui i se pare firesc sa jigneasca pe oricine,oricind,ptr ca mai apoi sa uite si sa aibe pretentia ca si cel insultat sa uite!

 •  16 Martie 2010, 12:36

Gica Hagi a fost un mare fotbalist.Genial!Poate ca el poate ierta jignirile personale dar niciodata jignirile aduse parintilor lui.Ar face o mare greseala sa creada ca acest canal de dejectii se poate schimba.Individul are probleme mentale si un caracter mult sub zero.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează