FOTBAL  »  Superliga  »  LĂCĂTUŞ E SINGURUL DE LA STEAUA CARE VREA ALEGERI PENTRU BANDEROLĂ

Gigi Becali nu crede că Martinovici poate fi lider la Steaua: "Căpitan? Abia a scăpat să nu-l dau!"

Articol de , - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Becali nu-l vede pe Martinovici potrivit pentru a fi lider şi povesteşte că recent a fost aproape să renunţe la fundaşul sîrb.


Novak Martinovici nu poate să se viseze căpitanul Stelei, aşa cum îl văd suporterii. Sîrbul are noroc că a scăpat fără să fie concediat! Asta spune Gigi Becali: "Tănase e căpitan şi gata! Nu mai avem ce vorbi despre asta! Martinovici? Voiam să-l dau afară, dar a făcut 4-5 meciuri bune şi m-a convins să-mi schimb planul".

Apărătorul în vîrstă de 25 de ani n-a jucat deloc pentru Steaua în prima parte a sezonului şi l-a făcut pe Gigi să creadă că s-a păcălit atunci cînd a acceptat să-l achiziţioneze, la sugestia lui Victor Piţurcă. A debutat cu Sportul, în Cupa României, şi a prins în total 7 partide oficiale, inclusiv pe cea de la Napoli, ultima jucată de roş-albaştri în 2010. I-a cucerit pe suporteri cu stilul lui agresiv şi cu spiritul de sacrificiu pe care l-a arătat mai ales împotriva italienilor, într-un meci pe care l-a terminat cu faţa acoperită de sînge, după ce a fost lovit de un adversar.

"În ultima vreme a început să-mi placă şi mie de Martinovici, recunosc. Dar Tănase e căpitan"
Gigi Becali

9.252 stelişti l-au ales pe Martinovici căpitan al Stelei într-un sondaj pe www.gsp.ro, dintr-un total de 46.666 persoane care au votat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
gazistu
gazistu  •  09 Ianuarie 2011, 14:13

becali vrea un capitan tot analfabet ca el; pe tanase sa fie tacamul complet

ghita49
ghita49  •  09 Ianuarie 2011, 12:53

Ciobanii sunt de 2 feluri, care au meseria asta si jos palaria in fata lor si alta categorie la care noi le spunem asa fara sa stim ce lucreaza! Jiji pana la lovitura de stat a fost cioban adevarat iar dupa este un ,,cioban" de om ce nu se poate!

mirceavaduvaaurel
mirceavaduvaaurel  •  09 Ianuarie 2011, 12:46

in romania daca joaca unu doua trei meciuri bune gata deja in vedem si la nationala si capitan mai avem putin il punem si antrenor tanase este pus capitan ca sa il ambitioneze dar loomea nu stie nimic doar trankane sondaje face de saiutir de asa zis sport dar ca sa fie vizitate ;)forza steaua

Vezi toate comentariile (12)
Comentează