FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

Gigi Becali nu îi va prelungi contractul lui Arman Karamian » A marcat, dar e dat afară!

Arman Karamian, Karamian, Steaua
Arman Karamian, Karamian, Steaua

Articol de , - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Arman Karamian a fost printre cei mai buni stelişti în retur, însă Becali a anunţat deja că nu-i va prelungi contractul.

Steaua l-a acceptat şi pe Arman doar ca să nu-l supere pe Artiom şi s-a trezit la sfîrşitul campionatului că geamănul mai slab cotat a avut randamentul mai bun. Dar tot nu-l mai vrea pe internaţionalul armean! "Ar fi jucat bine şi Artiom, dacă nu s-ar fi accidentat", crede Stoichiţă, cel care i-a convins pe amîndoi să evolueze în roşu şi albastru.

Arman e al treilea golgeter al echipei în retur, cu 5 reuşite, iar în ultimele 4 partide are o medie de un gol pe meci. În 2010, doar Kapetanos şi Bogdan Stancu au marcat mai mult ca el! Cei doi au un gol în plus, dar au şi jucat mai mult. Plus că Pantelis şi Stancu sînt atacanţi, în timp ce Karamian a fost utilizat numai ca mijlocaş de bandă.

Premiul care-l aşteaptă: nu i se va face nici o ofertă de prelungire a contractului său, scadent după ultima etapă. Gigi Becali a explicat de ce: "Nici un transfer făcut în iarnă nu m-a impresionat, deci nici Karamienii. Lui Arman n-am ce să-i zic, băiatul a marcat 5 goluri, dar nu va rămîne la Steaua. Bine, acum depinde şi de antrenorul care va veni. Poate zice că are nevoie de vreunul dintre ei...".

"În primul rînd, armenii nu mai rămîn fiindcă sînt dezamăgit de Artiom. Păi, pe Arman îl adusesem doar aşa, ca să vină şi frate-su!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Noi am vrea să rămînem la Steaua, dar vom afla după finalul campionatului ce se va întîmpla în continuare"
Arman Karamian, mijlocaş Steaua

300.000 de euro au încasat împreună gemenii Karamian pentru patru luni de contract cu Steaua, incluzînd banii luaţi la semnătură şi salariile lor

Cum au jucat fraţii Karamian la Steaua:
Artiom:
- 8 meciuri, dintre care doar 4 ca titular
- nici un gol, nici o pasă decisivă
- media notelor: 5,33

Arman:

- 12 prezenţe, 7 ca titular
- 5 goluri marcate
- media notelor: 5,92

"Atunci cînd criticaţi transferurile, uitaţi-vă la Arman, la Jelev, la Parpas. Reţineţi: cu toţii au fost liberi cînd i-am adus!"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  18 Mai 2010, 17:58

Nu te intreb de ce fiindca stiu ,esti ...! Macar adu-l pe Piturca ,,jmechere"! Vezi cum faci , poate te induri de rugile noastre si mori ,sa se ,,desfiinteze" odata clubul asta fara tine , bai , ,,salvatore della patria"! Sa-ti trag clanta ,baciule, si, nu numai tie...ai si familie ?! STEAUA-MEREU !

 •  18 Mai 2010, 12:03

LASA CA AU JUCAT TOJA, PLESEAN, OAMENI DE BAZA DE ALTFEL CE SA ZICI TOATA STIMA SI RESPECTU PT MANAGEMENTU' LU GIGI (VEDEALASH DIN NOU DUPA GRATII)

 •  18 Mai 2010, 10:17

Afara cu nevertebratul Stoichita si cu gemenii,sobolanii astia 2 din Ghencea

Vezi toate comentariile (8)
Comentează