FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES CSA STEAUA

Gigi Becali nu se dă bătut după ce a pierdut un nou proces cu CSA: "Mai e o cale de atac"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 20:53

Gigi Becali, 59 de ani, nu se dă bătut, deși a pierdut definitiv procesul cu CSA în ceea ce privește numele "Steaua București".

"Asta este, ce să fac acum?! Să dansez, ce să fac?! Aia e! Îmi puneam mari speranțe, dar dacă așa a dat, ce pot să fac?!

Mai e o cale de atac la Curtea Europeană de Justiție. O să mergem și acolo, normal! Dacă în țara noastră nu mai e dreptate, mergem la străini să ne facă dreptate! Cred că s-a băgat Dumbravă de la SRI", a spus Becali, citat de TV Digi Sport.

FCSB poate avea noi probleme pe 9 mai, când CSA i-a intentat un alt proces echipei lui Becali pentru a-și recupera prejudiciul de 37 de milioane de euro.

"Cum să zici ca ți-am adus eu prejudiciu dacă tu nu făceai fotbal, nu aveai voie să faci fotbal...? Cum să zici că ți-am adus eu prejudiciu că vindeam castraveți, iar tu vindeai roșii?! Tu nu aveai voie să vinzi castraveți. Plus de asta, eu nici nu vindeam. Eu nu făceam marketing cu produse cu marca. Eu nu ți-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru că nu făceam marketing", a mai spus Becali pentru sursa citată.

Citește și: EXCLUSIV // FCSB nu e Steaua! Gigi Becali a pierdut definitiv numele Steaua

Mesajul lui Talpan pentru Gigi Becali: "Ai fost de rea credință, nu mai putem negocia!"

Colonelul Petrea, după victoria în fața lui Becali: "N-am avut emoții" + Ce se întâmplă cu Talpan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (165)
485809194904413
Costel Tudor  •  05 Mai 2018, 19:16

Bai PUSCARIASULE , la CEJ vei castiga cand va zbura porcul !!!

121337545388311
Dan Hanganu  •  05 Mai 2018, 11:12

csa cea mai buna echipa pana la revoluție iar fcsb cea mai buna echipa de după revoluție ....mai departe lăsați frustrații sa zică ce vor ei

cri5ti
cri5ti  •  05 Mai 2018, 11:01
Postat de Livi Andrei pe 05 Mai 2018, 03:18

De cand este fcsb un simbol? Poate simbolul manelistilor si al infractorilor, ci in niciun caz simbolul stelistilor. Stelistii adevarati stiu ca echipa lor a fost preluata fraudulos de un infractor dovedit!

STEAUA ESTE UN SIMBOL nu am pomenit nicăieri FCSB, steaua oricare ar fi ea condusa de cioban sau de ghiolbanii cu grade..dar care curând nu va mai fii...dar sunteti prea intoxicati de talpan sa vedeti ca acest proiect este o mascarada si nu are nici un viitor...Se toaca sute de mii de euro din banii vostru de niste idioti care ar trebui să se ocupe cu apărarea țării..nu sa faca fotbal

Vezi toate comentariile (165)
Comentează