FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Obiectivul Stelei? Campionatul!" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că Universitatea Craiova nu are nici o şansă de a obţine un rezultat bun în Ghencea şi consideră că roş-albaştrii nu mai pot vorbi de existenţa unui obiectiv în acest final de stagiune.

"I-am spus lui Mititelu: ia-ţi gîndul pe Ghencea, nu ai tu ce să faci. O echipă care ia 3 goluri în superioritate numerică e clar că are ceva, o problemă.

Nu e bine antrenată, se vede, nici fizic nu e pregătită, e clar. Obiectivul Stelei e clar: campionatul. Ce obiective să ai? La revedere! Dacă ai ratat Liga Campionilor, nu mai poţi spune că ai obiectiv. S-a ratat tot în acest sezon!", a spus Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  12 Mai 2010, 11:25

AM O CURIOZITATE! CATI BANI VA DA ANALFABETUL ASTA DE APARE LA FIECARE 5 MINUTE CU CATE O "STIRE"? aLTFEL NU SE EXPLICA CUM APARE IN CONTINUU! ZIARISTI DE KKT

 •  12 Mai 2010, 10:59

Asa ar trebui sa fie orice rezultat cu exceptia victoriei Stelei trebuie sa fie analizat la sange si retrogradate ambele echipe, sunt fan Stiinta, dar nu aceste jocuri le asteapta suporterii Stiintei. Sa se termine odata trucajele, an de an suntem maturati din Europa din cauza culiselor. Mai bine un nou inceput in "B" decat sa nu putem privii in ochii oricaruia si sa spunem suntem curati. Oare a disparut FAIR PLAY-ul din acest joc? FAIR-PLAY PLEASE!

 •  12 Mai 2010, 10:54

Asta e un CIOBAN. Crede ca daca il aduce pe PITI o sa faca mare lucru.NU. Cu suporterii nu cred ca se mai impaca si nu cred ca rezista el sa nu se bage la echipa sau sa nu dea declaratii la tv unde crede el ca face deliciul emisiunilor, mai ales ca atunci ii place lui cand il arata de la palatul lui unde cam toate sunt aurite, dar asta este numai vina reporterilor ca se duc sa il filmeze si sa ii faca pe plac MASCARICIULUI(CIOBANULUI)tot una este.NU VEDETI CE RADIAZA CAND ESTE LA PALAT.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează