FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali plătește pentru o schimbare radicală în fotbalul românesc: "Gino Iorgulescu m-a ajutat mult! Dau eu toți banii!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 12:13

Gigi Becali a anunțat că-l va vota luni pe Gino Iorgulescu la șefia LPF, unul dintre argumentele sale fiind faptul că actualul președintele al Ligii vrea să aducă tehnologia video și în Liga 1.

"N-are de ce să se întâlnească Sorin Drăgoi cu mine. La mine e o chestiune sentimentală. Eu pe Gino îl cunosc de zeci de ani. M-a ajutat foarte mult. Poate sunt puțin subiectiv, dar îl voi vota pe Gino. Va ieși Gino 100%. Mi se pare că are deja 10 cluburi care au dat hârtie că vor vota cu el.

Arbitrajul video e un plus pentru fotbalul românesc. Arbitrajul e cea mai mare problemă a noastră. Arbitrajul video ar rezolva problema arbitrajului de la noi. Cred că ăsta-i un plus pentru Gino. Nu mai poate să-i dea nimeni penalty lui Dan Petrescu. Plătesc doar eu ca să se implementeze această tehnologie. Nu vreau să mai văd greșeli în Liga 1", a declarat Becali la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (111)
samerpix
samerpix  •  20 Octombrie 2017, 21:23
Postat de randoomoierul pe 20 Octombrie 2017, 20:14

cine este stafiditul ala din poza de mai sus ? seamana cu valahu

E tactu', nu-l recunosti??:)))

randoomoierul
randoomoierul  •  20 Octombrie 2017, 20:14

cine este stafiditul ala din poza de mai sus ? seamana cu valahu

ticbis
ticbis  •  20 Octombrie 2017, 20:10
Postat de gigigibonul pe 20 Octombrie 2017, 19:58

ticbis esti ori prostfacut gramada ori rau intentionat!! De cate ori au facut in campionatele lor Barcelona, Real Madrid, Paris Saint Germain, Juventus, AC Milan sau Manchester United ce face *** in Romania!! Fc steaua poate functiona perfect in Liga I daca banii vin din sectorul privat ca sponsorizari?? Ia citeste tu legea sportului din Romania *** ***! fcsb esti o mizerie!!

Bre, toate cluburile ale de care aminteai tu sunt organizate sub societati juridice de drept privat, deci puteau face tot ceea ce le trecea prin cap in limitele regulamentelor FIFA si UEFA. Spre deosebire de ele, CSA este un club de drept public si nu are voie sa faca nimic in fotbalul profesionist, nici macar n-are dreptul de a se afilia la FRF. Ca-ti place sau nu, asta e situatia! Capisci?

Vezi toate comentariile (111)
Comentează