FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 23:16 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 23:36

CFR Cluj - FCSB 0-1. Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost impresionat în victoria din Gruia de David Miculescu, folosit atacant central.

În schimb, patronul de la FCSB s-a arătat nemulțumit de prestația lui Olaru, despre care a afirmat din nou că din respect nu l-a schimbat în timpul meciului, la fel cum o făcuse etapa trecută, după victoria cu Craiova.

Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB: „Am luat atacant, pe David Miculescu”

„Am găsit atacant azi. Am luat atacant. Pe David Miculescu. Nu ați văzut ce s-a bătut cu ei? Trebuie să marcheze goluri, dar vreau să nu piardă mingea, să creeze spații. O să dea el și goluri.

Noi am câștigat ușor în condițiile în care Olaru nu a fost în apele lui. Eu nu-l schimb din respect pentru el, ne-a adus până aici, merită respect.

El trebuie să își revină, nu a fost în apele lui. Eu trebuie să mai iau 6-7 jucători să am lot pentru două fronturi”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

„Eu spun ceva. Era 1-0 și trebuia să ținem de scor. Noi am avut ocaziile mari și în repriza a doua. Nu au avut ocazie clară de a marca. Așa, un șut la poartă, au mai avut. Am avut bară, ocazii mari.

Bă, să ai 16 puncte față de Rapid? Dacă se înjumătățesc încă o dată punctele, suntem tot noi campioni! Dacă ne-ar lua jumate, ar fi 8 față de Rapid și 7 față de CFR și de Craiova.

Mă interesează banii, cupele europene. Fără grupe, pe cine mai interesează că am luat campionatul? Bag banii pe care îi iau din Europa. Nu știu cât, mai iau și din ei, nu bag chiar tot”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Clujenii, fluierați la ei acasă + Moment tensionat la CFR - FCSB: jandarmii au intervenit cu scuturile
CFR CLUJ - FCSB
Clujenii, fluierați la ei acasă + Moment tensionat la CFR - FCSB: jandarmii au intervenit cu scuturile
Gol fabulos marcat de Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB » Are mai multe reușite din lovituri libere decât din penalty-uri!
CFR CLUJ - FCSB
Gol fabulos marcat de Florinel Coman în CFR Cluj - FCSB » Are mai multe reușite din lovituri libere decât din penalty-uri!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
Dobermannul
Dobermannul  •  15 Aprilie 2024, 20:20
Postat de concret. pe 15 Aprilie 2024, 19:53

Ba tie chiar nu iti este rusine? Si politrucii pcr-isti mai oboseau pe vremuri, dar tu faci tura non stop aici. Incredibil.

M-ai bagat in seama? Nu te mai uita la ce scriu ca te doare rau si e pacat sa ajungi ca Adrian.

concret.
concret.  •  15 Aprilie 2024, 19:53
Postat de Dobermannul pe 14 Aprilie 2024, 23:32

Ma interb ce face Varga ca inainte de meci striga ca le vor arata FCSB-ului cine-i campioana. Nasol cu declaratiile astea inainte de meci.

Ba tie chiar nu iti este rusine? Si politrucii pcr-isti mai oboseau pe vremuri, dar tu faci tura non stop aici. Incredibil.

Dobermannul
Dobermannul  •  15 Aprilie 2024, 18:34
Postat de MiticadelaLiga pe 15 Aprilie 2024, 01:16

Vai de capul nostru... Suntem de râs. Campionat de măscărici. Patronul antrenor face cruci din drone și ridică biserici că a luat titlul după 9 ani. Gigi să dai lumânări la meciul cu Rapid să aprindă sărăciile, le dai și tonul la o rugăciune. Vine Petrescu acuș, nu mai vezi matale titlul iar 5-6 ani. 3-4 le ia CFR, i-o ieși și lui Sucu o dată, și lui Hagi dacă mai nimerește o generație, mai pupi matale cruci degeaba câțiva ani. Așteptăm crucile de la meciurile cu Real și City din CL! Așa să ți dea Domnu'!

Si tie sa-ti dea Domnul ce-i doresti lui

Vezi toate comentariile (29)
Comentează