FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC LA GLORIILE STELEI

Gigi Becali s-a luat de o altă glorie a Stelei: "Să-mi spună de ce nu face milioane din fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 19:55

Gigi Becali a avut de-a lungul timpului mai multe conflicte cu foste glorii ale Stelei, și, deși a promis că nu se va mai lua de nimeni, astăzi a și-a încălcat cuvîntul dat.

Omul cu banii de la Steaua i-a reproșat mai multe lucruri lui Gabi Balint, după ce acesta din urmă și-a dat cu părerea într-o emisiune la Digisport și a spus că nu-i normal ca un patron de echipă să se bage peste antrenor.

"Să-mi răspundă și mie domnul Balint la cîteva întrebări. De ce domnul Balint nu antrenează o echipă acum, dacă știe atît de multe? De ce domnul Balint nu cîștigă milioane din fotbal? Domnul Balint dacă era la Steaua și colabora cu Becali avea un titlu, două, de campioană, cîștiga și bani.

Asta face Becali cînd se bagă peste antrenori! Toți antrenorii care au trecut pe la Steaua acum sînt milionari. Cîștigă milioane de euro", a spus Gigi Becali.

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (50)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Mai 2015, 21:06

a nbunit gigi iar

hystory
hystory  •  27 Mai 2015, 13:14

Becali si Hagi , oameni *** , fara educatie .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

76dani
76dani  •  27 Mai 2015, 08:57
Postat de inginerul_reloaded pe 27 Mai 2015, 08:19

Bati campii.Ce-a facut Balint ca antrenor?A avut succes mai mare ca si cantautor decat antrenor.

Eşti pe lângă subiect, are Liga Campionilor, ne-a calificat cu Danemarca, are titluri de campion, cupe. Nu le-a câştigat facând blaturi cu Barcelona sau Danemarca, asta este diferenţa pe care tu nu o sesizezi şi mă acuzi pe mine că bat câmpii. Eu cel puţin vorbesc decent!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează