FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Becali a anunțat două schimbări în primul „11”: „Sunt idiot? Nu sunt idiot”

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul, scor 1-0, în runda #9 din Superliga. Din cauza programului încărcat, Gigi Becali a precizat că urmează să facă modificări în primul „11”. +35   FOTO
FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul, scor 1-0, în runda #9 din Superliga. Din cauza programului încărcat, Gigi Becali a precizat că urmează să facă modificări în primul „11”.

Articol de , - Publicat luni, 18 septembrie 2023 13:54 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 13:54

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul, scor 1-0, în runda #9 din Superliga. Din cauza programului încărcat, Gigi Becali a precizat că urmează să facă modificări în primul „11”.

Într-un dialog cu jurnaliștii, Becali a precizat astăzi că vor fi modificări în formula de start pe care roș-albaștrii o vor alcătui etapa viitoare, cu Hermannstadt. Patronul FCSB a oferit și un exemplu, afirmând că Djokovic, rezervă cu Farul, va fi titular, urmând, cel mai probabil, ca Ovidiu Popescu să treacă pe bancă.

MM Stoica s-a întrecut în jigniri cu un suporter, după Farul - FCSB: „Am dus-o mai bine la pușcărie decât tu acasă!”
FARUL - FCSB
MM Stoica s-a întrecut în jigniri cu un suporter, după Farul - FCSB: „Am dus-o mai bine la pușcărie decât tu acasă!”

VIDEO. Gigi Becali, patron FCSB: „De ce să nu mă folosesc de prospețime?”

„Au fost foarte buni fundașii centrali, Dawa și Ngezana, m-am bucurat. E sudat bine cuplul. Nu știu ce va fi când va reveni Chiricheș. Vom vedea. Jucăm din 3 în 3 zile, avem o strategie. Acum, uite, o să joace Djokovic titular și o să iasă probabil la pauză. 

Dacă am 5 jucători pe care să-i rulez, de ce să nu mă folosesc de prospețime? Sunt idiot? Nu sunt idiot. Nu-i schimb pe toți o dată, dar de ce să nu mă folosesc de puterea celor proaspeți? Dacă ai jucat 45 sau 60 de minute, îți scade puterea. Iar eu bag unul cu putere 100%. Poate greșesc, dar uite că-mi iese”, a declarat Becali.

Ulterior, într-o intervenție la Fanatik, Becali a dezvăluit o altă modificare în primul „11”, Haruț în locul lui Ngezana, care ar fi obosit: „O să intre şi Haruț, pentru că Ngezana este obosit. Dawa va rămâne fundaș central stânga şi va juca Haruţ în locul lui Ngezana. Sunt mulțumit de Ngezana, are o iuţeală... ceva extraordinar!”. 

Cum ar putea arăta FCSB cu Hermannstadt: Târnovanu - Pantea, Haruț, Dawa, Radunovic - Djokovic, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

Panduru, după Farul - FCSB: „Cu Dawa și Ngezana au o grămadă de probleme”

După accidentarea lui Vlad Chiricheș, în centrul apărării s-a format un nou cuplu de stoperi, Ngezana-Dawa. Chiar dacă FCSB nu a primit gol în precedentele două etape, 3-0 cu CSU Craiova și 1-0 cu Farul, Basarab Panduru susține că vicecampioana va avea mari probleme în momentul în care va fi atacată serios de un adversar.

„În momentul ăsta sunt meciuri pe care FCSB le câștigă și pentru că adversarul are frică de FCSB. E echipa cea mai în formă, e pe primul loc. Dar cu Dawa și Ngezana au o grămadă de probleme cei de la FCSB dacă îi atacă cineva. 

OK, nu au primit goluri, dar părea că foarte repede ajung cei de la Farul la poarta celor de la FCSB. Stai să vedem că urmează două deplasări și nu sunt deloc ușoare pentru FCSB”, a spus Panduru în emisiunea „Sport Center” de la Orange Sport 1.

Urmează încă 3 deplasări pentru FCSB

De la Constanța, Coman et Comp. revin la București și vor pleca spre Sibiu. Joi, pe 21 septembrie, FCSB va întâlni Hermannstadt, de la ora 19:00, în meciul restant al etapei a 5-a. De acolo, delegația vicecampioanei va pleca direct spre Sfântu Gheorghe, unde FCSB va juca împotriva lui Sepsi, peste trei zile, duminică, de ora 21:00.

Programul de foc continuă pentru FCSB, cu o deplasare și mai lungă.

De această dată echipa trebuie să ajungă la Oradea, pentru primul meci din grupele Cupei României. Pe 27 septembrie vor juca cu FC Bihor de la ora 21:00.

Primul meci pe teren propriu e programat de 2 octombrie, atunci când FCSB va juca pe Arena Națională de la ora 21:00 cu Universitatea Cluj.

VIDEO. Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din Farul - FCSB

+31 FOTO

Citește și alte știri despre Farul - FCSB:

De ce a rămas Mazilu pe bancă la derby-ul cu FCSB: „Ne-am gândit serios”
Farul - FCSB
De ce a rămas Mazilu pe bancă la derby-ul cu FCSB: „Ne-am gândit serios”
Gafă ca la juniori » Pentru ce a primit „galben” fotbalistul de 600.000 de euro al lui FCSB
FARUL - FCSB
Gafă ca la juniori » Pentru ce a primit „galben” fotbalistul de 600.000 de euro al lui FCSB

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (18)
johny2003
johny2003  •  18 Septembrie 2023, 20:36
Postat de 1ianuarie pe 18 Septembrie 2023, 15:35

Sigur, prostia din Pipera e mai cool, asezonată cu mătănii

Zic sa nu confundam nici 1 Ianuarie cu 31 decembrie, totusi...))))

danutcornel
danutcornel  •  18 Septembrie 2023, 17:53

mai gspeule unde e memeul a murit nu mai iasa cu nici o declaratie inainte era saitul numai declaratii meme gigi

AdrianIonete
AdrianIonete  •  18 Septembrie 2023, 17:47

Ba esti,ba esti :))) Mai bine nu intrebai Jiji.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează