FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali se joacă iar cu banderola! » Finanţatorul Stelei s-ar putea răzgîndi în privinţa căpitanului pe care tot el l-a impus

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 01:30

Cristi Tănase a fost numit căpitanul echipei la ordinul patronului, dar Becali s-ar putea răzgîndi după ce Dodel a refuzat să bată un penalty cu Astra.

Este pentru a doua oară cînd Becali intervine la echipă şi-l numeşte pe Cristi Tănase căpitanul echipei. Prima dată s-a întîmplat în sezonul 2010-2011, atunci cînd Bănel Nicoliţă purta banderola de căpitan, însă patronul l-a numit pe Dodel.

Şi atunci au fost voci care-l contraziceau pe Becali. "Cum să-i dai lui Tănase banderola? Cîtă minte ai să faci aşa ceva? Păi, ce-ar putea Tănase să le transmita jucătorilor în vestiar? Ce le poate spune el?", rîdea Mihai Stoica, aflat în conflict deschis cu Gigi Becali în acea perioada.

După 21 de meciuri, Becali a decis să-i ia banderola: "E prea moale, e un băiat ruşinos. D-acum eu sînt căpitanul echipei". Tănase a pierdut atunci rolul de lider şi din cauza vieţii extrasportive.

"Ce Gardoş, mă, sînteţi nebuni?"
Acum, după plecarea lui Pintilii la Al-Hilal, Costel Gâlcă a vrut să-l numească pe Florin Gardoş noul căpitan al echipei. Becali a aflat planul şi-a sunat la echipă: "Ce Gardoş, mă, sînteţi nebuni? Să nu îndrăzniţi să-l puneţi pe ăla căpitan! Tănase să fie! Nu mă interesează ce vrea vestiarul. Eu vreau ca Tănase să fie căpitanul echipei în noul sezon".

Tehnicianul s-a conformat, iar în meciul pierdut cu Astra, Dodel a purtat din nou bandelora. Totuşi, acesta n-a fost cu adevărat un lider şi a fost primul care a refuzat să bată un penalty în Supercupă. L-au urmat Chipciu şi Szukala. "Tănase s-a dus la Gâlcă şi i-a transmis că el nu vrea să bată. Cel care trebuia să fie liderul formaţiei s-a dat la fund într-un moment important pentru echipă!", spun surse din cadrul grupării.

"E mîncat dacă continuă aşa!"
Imediat după dezvăluirile din Gazeta de duminică, Becali s-a enervat teribil cînd a aflat de gestul mijlocaşului de 27 de ani şi i-a transmis un ultimatum, fiind nemulţumit de atitudinea pe care a avut-o pe teren.

Dar şi pentru prestaţia dezamăgitoare a acestuia din meciul cu Astra. "De azi înainte să nu mai îndrăznească să facă aşa ceva! Cînd antrenorul cere, el să fie primul care se implică. Dacă vrea să fie căpitanul echipei, să demonstreze pe teren că are răutate! Să fie un lider, nu doar să bată din palme! Vreau să văd asta cît mai rapid din partea lui. E mîncat dacă continuă aşa, îi iau şi banderola" a fost mesajul patronului închis la Poarta Albă.

Cifrele lui Tănase cu Astra
- 71 acţiuni reuşite
- 11 dueluri cîştigate
- 2 şuturi la poartă
- 70% pase precise
- 59 de participări în atac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
manty_one
manty_one  •  14 Iulie 2014, 13:07
Postat de sexilian pe 14 Iulie 2014, 12:29

curios putinarii se dau la guleratul de poarta alba,ajuta doamne turma sa piara..

ceea ce doresti altora e posibil sa ti se intampla tie!...voi sunteti la un pas de disparitie si mai ai tupeul sa comentezi la adresa altora..tipic b0rales!!!

sexilian
sexilian  •  14 Iulie 2014, 12:29

curios putinarii se dau la guleratul de poarta alba,ajuta doamne turma sa piara..

vasglo
vasglo  •  14 Iulie 2014, 10:13

Toata lauda pentru acest (pseudo)jurnalist, pe nume Crati.toiu, care s-a deghizat in detinut si a stat la Poarta Alba in ultima saptamana ca sa ne fericeasca pe noi cu zicerile si actiunile lui Gigi Becali...:))) Pai, mai copilul durerii, nu ziceati voi, pseudojurnalistii, ca pe Becali nu-l mai intereseaza Steaua, ca nu mai baga bani in transferuri, nu mai da salarii, etc, etc,, dar il intereseaza acum cine e capitan ???. Aveti si voi niste "texte" cu Becali si le bagati din cand in cand, pentru placerea frustratilor antistelisti...!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează