FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali se va umple de bani » Steaua poate trimite un titular la una dintre cele mai bune echipe din Italia

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 18:42

Îl ultimii ani, Steaua a obişnuit să vîndă pe bani mulţi fundaşii centrali, precum Vlad Chiricheş sau Florin Gardoş.

Următorul pe lista de exporturi a Stelei este căpitanul Fernando Varela. Fundaşul a fost cel mai bun jucător al roş-albaştrilor în acest sezon şi a atras atenţia marilor cluburi din Europa.

Presa din Italia anunţă că Lazio poate fi destinaţia fundaşului de 27 de ani. Romanii caută un înlocuitor pentru De Vrij, care s-a accidentat şi va lipsi şase luni.

Fundaşul din Capul Verde, cotat de transfermarkt.de la patru milioane de euro, se luptă cu Xandao, fundaşul de la Kuban, şi cu Nicolas N'Koulou, de la Olympique Marseille, pentru a ajunge la Lazio.

Varela a venit la Steaua în 2013, cînd a fost transferat de la FC Vaslui, pentru 1 milion de euro.

Citește și:

„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Campionate
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (36)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Noiembrie 2015, 21:36
Postat de ortega pe 16 Noiembrie 2015, 21:18

Bună lecție de istorie , însă eu personal , îl prefer pe Sven Hassel ...

Cateva trasaturi ale chipului din visul lui Nebucadnetar: 1. Era un chip de om. Nu era chipul unui animal, ci al unui om. Lucrul acesta ne sugereaza ca visul este legat de soarta omenirii. De fapt, este vorba de istoria omenirii, incepand cu domnia lui Nebucadnetar si intinzandu-se pana la sfarsitul lumii. 2. Chipul omenesc era foarte mare. Acest amanunt , adaugat celui anterior, ne sugereaza ca istoria, pe care o simbolizeaza chipul din vis, nu este una de cateva decenii sau secole, ci una milenara. Peste 2500 ani de istorie se regasesc in simbolul uriasului chip omenesc din visul lui Nebucadnetar. 3. Stralucirea chipului era nemaipomenita, amanunt ce face aluzie la civilizatieasi cultura umana. 4. Chipul statea in picioare. Pozitia arata spre o atitudine de incredere in sine, in fortele proprii, precum si un anumit spirit de independenta. 5. Infatisarea chipului era infricosata. In ciuda stralucirii civilizatiei si culturii umane, istoria omenirii nu este altceva decat o istorie a pacatului. Pacatul este cel care face ca trasaturile acestui chip stralucitor sa fie aspre, crude si infricosatoare. Este o aluzie la violenta care a caracterizat istoria omenirii,de la prima crima-uciderea neprihanitului Abel- pana la razboiul final de la Armaghedon. O istorie a razboaielor, revolutiilor, rascoalelor, atentatelor, revoltelor, grevelor, loviturilor de stat …O istorie a violentei cu toate formele ei. 6. Scaderea valorii metalelor de la cap spre picio

bvd_magheru
bvd_magheru  •  16 Noiembrie 2015, 21:05

Se relateaza despre Adolf Hitler ca, pe cand era student la Viena, a stat in gazda la o crestina adventista de ziua a saptea. In casa femeii se tineau regulat ore de studiu si rugaciune, in care se studia Cartea lui Daniel. Hitler nu lua parte la aceste intalniri, insa, intr-o zi, venind acasa, a gasit pe masa cateva notite si scheme profetice ale gazdei, legate de visul lui Nebucadnetar din cap. 2 al cartii. Uitandu-se peste aceste notite, Hitler a devenit curios si a abordat-o pe gazda cu privire la acest subiect. A urmat o discutie indelungata in care gazda a incercat sa-i explice semnificatiile simbolurilor din visul lui Nebucadnetar. Profetia l-a pus pe ganduri pe Hitler, insa ceva nu i-a convenit in derularea evenimentelor, asa cum le-a descoperit Dumnezeu- viitorul Europei. Hitler nu putea concepe o Europa divizata, asa cum prevedea profetia lui Daniel, fapt care l-a determinat sa se razvrateasca impotriva vointei divine si sa-si formeze propria viziune cu privire la viitorul Europei. Mai tarziu, Hitler a intrat in politica, iar atunci cand partidul sau a ajuns la putere, iar el a fost desemnat drept liderul natiunii germane, a inceput sa-si puna in aplicare propriul lui vis cu privire la o Europa unita. Ce a iesit din aceasta razvratire a omului fata de vointa lui Dumnezeu stim cu totii: cel de-al doilea razboi mondial, cu cele peste 50 milioane de victime si cu multimea ororilor pe care le-a adus. Nici azi, dupa atatea decenii scu

kilimanjaro
kilimanjaro  •  16 Noiembrie 2015, 20:42

Prosti sunt italieni ca arunca cu bani pe aceste petarde obosite, dar tot atat de bine poate fi vorba de spalare de bani, aranjamente intre ciobanul eliberat conditionat si italieni ca sa insele fiscul.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează