FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali sfătuit să-l vândă acum pe Stanciu: "E în perioada lui de vârf" + Rotariu la Steaua

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2016 17:28

Gabriel Boștină, fost jucător la Steaua și Dinamo, consideră că Nicolae Stanciu trebuie vândut cât mai repede pentru ca roș-albaștrii să scoată suma maximă pe el.

"Eu zic că e momentul ca el să se transfere afară. E în perioada lui de vârf în România. La o echipă din străinătate ar putea progresa și mai mult și ar prinde și mai multă experiență pentru națională.

Și mai ales dacă Steaua va încasa o sumă bună pentru el. E cel mai bun jucător al Stelei în acest moment și poate că cel mai bun fotbalist român", a declarat Boștină la Dolcesport.

Fostul mijlocaș nu exclude o eventuală trecere a lui Dorin Rotariu de la Dinamo la Steaua:

"Trebuie ca lumea să se obișnuiască și cu astfel de transferuri, in ciuda supărării suporterilor. Se fac transferuri de la Inter la Milan, de la Manchester City la United, de ce nu? Dacă se achită suma de transfer, iar jucătorul primește un salariu mai bun..."

"Mi se pare că Hamroun e într-o scădere de formă față de sezonul trecut. Nu știu dacă e momentul ca el să se transfere. Are nevoie să se implice mai mult în joc, să marcheze mai mult, să explodeze" Gabriel Boștină

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
830943710275518
Razvan Radescu  •  19 August 2016, 20:50

Infractorul bigot,stapanul 'turmei'de pacalici,face aceleasi glume rasuflate de ani de zile....doar *** lui,cum sunt si postacii de pe aici,cred tampeniile spuse de 'Maimutza curentata',cum bine i-a spus un mare fcsb-ist V.C.Tudor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  19 August 2016, 20:07
Postat de zidane92 pe 19 August 2016, 19:19

Suma de transfer al lui rotariu e 6 milioane, totusi cine e atat de *** incat l-a intrebat ceva pe *** asta?

Hahahaha hahahahaha hahahahaha prostalaule . Tot lotul lui dinamo aka Rusinea Insolventa nu valoreaza 6 mil . Prosti sunteti Doamne.

martinpen
martinpen  •  19 August 2016, 20:04

Cum sa nu-l vinzi pe Stanciu ? Cu 6 milioane cat scria ieri in presa, iti iei 3 jucatori care iti castiga campionatul singuri. O sa spuna Reghe ca nu exista, sa ma intrebe pe mine ca ii dau eu jucatori...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează