FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Gigi aruncă derby-ul în aer: "Vamă mi-a propus să aranjez cu Rui Duarte să se dea la o parte"

Gigi Becali l-a ofertat de curînd pe Dinu Gheorghe, iar acum cei doi au intrat într-un adevărat război
Gigi Becali l-a ofertat de curînd pe Dinu Gheorghe, iar acum cei doi au intrat într-un adevărat război

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 00:26

Război total între Gigi Becali şi Dinu Gheorghe, care aruncă meciul Rapid - Steaua în aer.

Finanţatorul Stelei a luat foc după victoria Vasluiului în faţa Astrei, acuzîndu-l pe Dinu Gheorghe la Fanatik Show, pe Digi Sport, că a vîndut meciul. Oficialul Astrei a răspuns violent: "Mi-e scîrbă de acest om! Din cioban a ajuns doctor în fotbal".

Scandalul a luat amploare cînd Gigi Becali, reintrat în direct, a făcut o dezvăluire uluitoare: "Dinu Gheorghe mi-a propus să fac aranjament cu Rui Duarte să se dea la o parte în meciul cu noi. I-am spus că mă bate Dumnezeu dacă fac aşa ceva. De la "Vamă" te poţi accepta la orice. E cel mai mare rău din fotbalul românesc".

"Vamă" a replicat din nou, făcînd apel la jurăminte pe icoane şi pe copii: "Dacă eu i-am propus asta, să-mi facă Dumnezeu copiilor mei cel mai mare rău. Iar dacă el a minţit, ca un ordinar ce este, atunci să-i facă Dumnezeu copiilor lui cel mai mare rău. Mergem mîine la biserică şi jurăm. Mi-e ruşine de mama lui şi de familia lui, că ţin la uşă un asemenea nemernic. A făcut o echipă care nu bate pe nimeni, el vrea să-i cîştige alte echipe campionatul. Steaua cu el va ajunge rău", a încheiat fostul preşedinte al Rapidului, actualmente la Astra.

Aceasta este declaraţia lui Gigi Becali care a generat tot acest scandal monstru: "Am văzut că s-a spus că Astra şi-a vîndut scump pielea. Sînt curios cît de scumpă a fost. Păi, cînd apărarea Astrei stă la şapte metri şi îl lasă liber pe Marius Constantin. Cum să-ţi dea gol cu latul Marius Constantin? La 2-1, Găman şi Lung trăgeau de timp. Mă întreb şi eu cît o fi costat să dea gol cu latul Constantin. Toate le face numai «Vamă»"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (131)
marioa
marioa  •  29 Aprilie 2012, 19:15

daca ciobanul spune ca cei de la Vaslui nu pot castiga decat daca aranjeaza meciul ne poate spune si noua cati bani a luat el de la porumboiu sa tranteasca meciul din Ghencea? Caci daca nu m-a lasat pe mine memoria Steaua tocmai ce a pierdut meciul cu vasluiul acasa. Caci bani au luat? Caci dupa parerea ciobanului ceid e la Vaslui nu pot castiga decat daca platesc. saus a intelegem de la cioban ca el considera Astra mult mai buna decat Steaua? Caci declaratia ciobanului nu poate avea decat doua explicatii: 1.Steaua a avandut meciul cu Vaslui. 2.Astra este mult mai buna decat Steaua din moment ce nu pot fi invinsi decat daca ii platesti.

liviu2408
liviu2408  •  29 Aprilie 2012, 14:20

asta nu e sanatos si voi publicati orice bashina

mirrorman
mirrorman  •  29 Aprilie 2012, 13:11

Personal nu cred ca vama ar fi vre-un superman,dar ceea ce a spus- ”Mi-e ruşine de mama lui şi de familia lui, că ţin la uşă un asemenea nemernic. A făcut o echipă care nu bate pe nimeni, el vrea să-i cîştige alte echipe campionatul. Steaua cu el va ajunge rău”-este o certitudine.Steaua nu merita un astfel de om,in absolut nici o functie,iar cei care nu inteleg asta vor obosi aducandu-si aminte mereu de trecut,care va ramane mereu trecut,si nu prezent! Prezentul acestei echipe ingrijoreaza,si nu doar proprii suporteri...inteleg sa-ti sustii echipa,e logic,dar sa fii orb la ce face acest personaj este deja de neinteles!

Vezi toate comentariile (131)
Comentează