FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CRAIOVA, DUMINICĂ, ORA 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali: "Steaua nu se refuză! Singurul care a făcut-o e Dan Petrescu!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Gigi Becali spune că se va decide asupra numelui viitorului antrenor al Stelei după finalul stagiunii şi dezvăluie că singurul care l-a refuzat de cînd se află în fruntea grupării din Ghencea este Dan Petrescu.

" Steaua nu are cum să fie refuzată. Singurul care a făcut asta e Dan Petrescu. Mi-a zis că e disperat şi că nu poate să vină pentru că echipa e prea sus. Veneam după semifinala de Cupa UEFA şi a spus că nu are cum să preia echipa în acel moment!", a spus Gigi Becali la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
vyb_texas
vyb_texas  •  17 Mai 2010, 00:36

au fost mai multi ,care au refuzat , doar ca nu recunosti tu . singura dif. este ca nu au refuzat steaua , l-au refuzat pe ciobanul becali .ai dreptate , steaua nu se refuza dar STEAUA NU ESTI TU . scoate-ti odata ideea aia din capatana ta inapoiata de berbec cum ca tu ai fii steaua .

 •  16 Mai 2010, 16:32

De acord cu tine domnule Gigi Becali,Steaua nu se refuza,nici Dan Pertrescu nu va refuza Steaua vreodata il va refuza probabil inotdeauna pe Gigi Becali,cum de altfel multi oameni de caracter din tara asta ar face-o probabil!...In rest numai de bine.

 •  16 Mai 2010, 01:56

nu toti care vor sa vina la steaua sunt LINGAI doar pt ca e patron ciobanu.sunt si persoana care incearca sa invinga SISTEMUL.exemple sunt multe doarca nu se vad cum trebuie(sunt catalogate doar ca LINGAI cei care nu reusesc sau ca martiri cei ce sunt dati afara dar au un TRECUT ROS-ALBASTRU).nu zic ca nu sunt pers care vor doar bani dar sa nu generalizam,pt ca daca daca vine o legenda este o CURVA pt ca accepta sa lucreze cu ciobanu si un EROU daca e jignit.si ...?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează