FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAŞI, SÎMBĂTĂ, 20:30, GSP TV ŞI FAZELE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Gigi Becali: "Szekely îşi poate reveni la echipa a doua! Lovin e 7 clase peste Tiago!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, critică prestaţiile lui Szekely şi Tiago în partida de la Braşov şi spune că gruparea din Ghencea se va despărţi de cei doi jucători în vară.

"Ce şanse să-i mai dau lui Szekely dacă el a dat pase numai la adversar? Poate îşi revine, dar la echipa a doua. E decizia lui Marius, însă eu asta voi propune. La fel şi cu Tiago, cum sînt eu rău cu el? Ce, nu îi plătesc salariul?

Doar nu-l bag pe Tiago în balanţă cu Lovin. E problema antrenorilor că au decis să-l bage pe portughez, dar Lovin are 7 clase peste el! Dayro e fotbalist!

S-a văzut că jocul s-a schimbat după ce a intrat el. De Semedo nu ştiu ce să vă spun. E posibil să mai aibă şanse, dar dacă întră în teren şi ne costă o victorie evoluţia lui proastă?" a spus Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
 •  11 Martie 2009, 15:51

Domnule Becali, STABILITATEA formulei de echipa aduce performanta (vezi Steaua '86). Lacatus i-a rotit pe posturi pana i-a zapacit de tot. Nu este antrenor pentru Steaua, sa fie clar! Szekely este un jucator inteligent, tehnic si talentat, dar, ca si altii, n-a fost folosit pe postul sau. Eu, unul, nu-l inteleg deloc pe Lacatus. DE CE NU FOLOSESTE JUCATORII ACOLO UNDE DAU RANDAMENT MAXIM?!? SA CRISTALIZEZE UN "11" SI SA JOACE 3 ETAPE CU EA, CU ORICE RISC! Apoi mai discutam. Rabdare!!!!

 •  10 Martie 2009, 09:14

Cel mai mult imi plac pasele inapoi ale lui Lovin... foarte multe si foarte bune...

 •  09 Martie 2009, 19:00

Du-te in gatul ma-tii de nesimtit! Cum sa spui ca Szekely e un jucator prost si ca "degeaba" ala de Lovin e o scula de jucator, mai limbricule. Antrenorul e de vina de ce nu il critici pe el dobitocule, ala e singurul vinovat ca jucatori talentati si valorosi nu pot sa joace la devarat lor valoare. Dar tu esti un troglodit si iti bati joc de noi cum vrei tu.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează