FOTBAL  »  Superliga  »  OPERAŢIE

Gigi Becali vrea să se opereze: "Am dureri mari, nu pot dormi noaptea" » VIDEO A venit cu un guler cervical la proces

captura: Romania TV
captura: Romania TV

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 ianuarie 2014 12:50

Gigi Becali va fi supus unei expertize medico-legale, care va fi făcută de Serviciul de Medicină Legală, au dispus, luni dimineaţă, magistraţii Tribunalului Constanţa, care au luat în discuţie cererea de întrerupere a pedepsei depusă de avocatul omului de afaceri, următorul termen fiind 29 ianuarie.

Procesul de la Tribunalul Constanţa a început în jurul orei 9.00, Gigi Becali purtînd un guler cervical şi spunînd că nu i s-a permis să poarte acest guler la Penitenciarul Jilava, fapt care i-a agravat afecţiunea, anunţă Mediafax.

VIDEO de la proces

Gigi Becali a solicitat magistraţilor întreruperea pedepsei din motive medicale, susţinînd că are nevoie de o operaţie la coloana cervicală.

"Eu cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în regim penitenciar. M-am hotărît să fac operaţia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau să fac această operaţie în străinătate, nu în România", a spus Becali în faţa instanţei.

El a precizat că suferă de această afecţiune de aproximativ 20-25 de ani, iar în tot acest timp a încercat să o trateze cu diverse remedii, inclusiv naturiste - venin de albine -, dar tratamentele efectuate nu au avut rezultate.

Becali a mai afirmat că a mers şi la o clinică specializată din Germania, iar medicii i-au spus că dacă nu se operează există riscul ca într-o zi să nu se mai poată mişca.

Ulterior, judecătoarea de la Tribunalul Constanţa a dispus efectuarea unei expertize medico-legale, care va fi făcută de Serviciul de Medicină Legală, aceasta urmînd să stabilească dacă Becali suferă de o boală gravă, dacă această afecţiunea poate sau nu să fie tratată în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor sau în reţeaua medicală a Ministerului Sănătăţii şi dacă boala face imposibilă executarea pedepsei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
instigatorul
instigatorul  •  20 Ianuarie 2014, 20:20
Postat de microbuzulbotosani pe 20 Ianuarie 2014, 18:32

cum ii aresteaza, cum afla ca sufera de cate o boala incurabila.nu are vreunul o vecina de imprumut sa mi-o dea si mie?sa nu am cumva gripa spaniola sau te miri ce afectiune care nu poate fii depistata decat daca esti detinut.

Comentariul tău...mars in m...i m...i de boou.

luciann
luciann  •  20 Ianuarie 2014, 20:17
Postat de dtdr pe 20 Ianuarie 2014, 19:35

Astea-s povesti de ametit fraieri ( a se citi INSTANTA ). Asta-i o boala care nu APARE CAND INTRI LA PUSCARIE, dar poate fi o sansa atunci cand INSTANTA-I AMETITA ( din varii MOTIVE ) !

Citeste cu atentie, a precizat ca o are de 20-25 ani!

dtdr
dtdr  •  20 Ianuarie 2014, 19:35

Astea-s povesti de ametit fraieri ( a se citi INSTANTA ). Asta-i o boala care nu APARE CAND INTRI LA PUSCARIE, dar poate fi o sansa atunci cand INSTANTA-I AMETITA ( din varii MOTIVE ) !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează