FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi garantează: "Maicon vine sigur!"

Maicon e asteptat in Ghencea
Maicon e asteptat in Ghencea

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 11:41

Steaua nu a renunţat la Maicon Oliveira (22 de ani). Atacantul de la Volin Luţk ar fi trebuit să ajungă deja la Bucureşti, doar că afacerea s-a împotmolit cînd a apărut un club din Brazilia care a cerut un procent din cei 200.000 de euro pe care îi plăteşte Steaua.

Gigi Becali e dispus să liciteze în continuare: "Le plătesc şi brazilienilor ceva şi-l iau! Nu ne oprim acum. Dacă am zis că-l iau, îl iau! Mai avem nevoie de un vîrf, normal că o să-l aducem!".

Agentul lui Maicon, Traian Gherghişan, e în Turcia, unde Volin Luţk se află în cantonament, şi tratează cu şefii ucrainenilor condiţiile în care i-ar putea permite fotbalistului să vină în Ghencea. Steaua e dispusă să achite la vară 1,3 milioane de euro dacă va fi mulţumită de randamentul pe care vîrful sud-american o să-l dea pînă atunci.

Maicon, autor a două goluri în acest sezon în Ucraina, poate juca 4 posturi: atacant retras, vîrf şi extremă pe ambele benzi ale terenului.

 

 

Mai multe informatii despre ros-albastri puteti citi PE SECTIUNEA STEAUA

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează