FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi: "Haţegan, omul lui Dinamo" / Haţegan: "O luăm razna de tot!"

Rusescu pare că nu înţelege deciziile lui Haţegan
Rusescu pare că nu înţelege deciziile lui Haţegan

Articol de - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 21:30

Patronul Stelei îl acuză pe "centralul" arădean că a dezavantajat-o pe Steaua la solicitarea celor de la Dinamo, însă arbitrul îşi explică deciziile şi respinge ferm acuzaţiile.

Steaua nu vrea să mai fie arbitrată de Ovidiu Haţegan. S-a enervat că arbitrul arădean a dictat un penalty în favoarea Astrei, din care ploieştenii au marcat primul gol din victoria cu 2-1 pe care au obţinut-o duminică seară. "Haţegan e arbitrul lui Dinamo!", a concluzionat Gigi Becali.

El a făcut şi legătura după care "centralul" s-ar afla sub influenţa "cîinilor" şi a Astrei: "Sînt conexiuni mai vechi, pe care le-a folosit Buduru atunci cînd era la Dinamo şi i-au rămas conexiunile. Păi, mi-a dezvăluit Vasile Avram, că acum doi ani l-a chemat Dragomir la hotelul lui să aibă o discuţie, iar cînd a ajuns acolo era toată conducerea lui Dinamo şi chiar şi antrenorul Bonetti. I-au propus postul de şef la CCA în schimbul unor servicii, iar el a refuzat. Acum, Buduru a avut influenţă la Haţegan pentru că Haţegan e omul lor şi ascultă de ordinele celor de acolo".

"Te doare mintea cînd auzi ce acuzaţii există"

Ovidiu Haţegan nu înţelege de ce este pus la zid de Becali.

- Domnule Haţegan, aţi auzit ce acuzaţii lansează Gigi Becali în direcţia dumneavoastră?
- Da. Nici n-ai ce să răspunzi la aşa ceva, că eu aş fi omul nu ştiu cui. Nu mai înţeleg nimic, toată lumea a văzut meciul, s-a lămurit că n-am greşit ,după care sînt acuzat. Cred că o luăm razna cu toţii. Pur şi simplu, te doare mintea cînd auzi aşa ceva.

- A fost penalty la duelul Geraldo-Miranda?
- Clar. Faza s-a petrecut fix sub ochii mei, eram la 6-7 metri, îl trage cu ambele mîini, e penalty fără dubiu.

- Steaua a cerut penalty la un presupus henţ al lui N'Doye, în repriza a doua.
- Ştiu faza, îi vine mingea în mînă de la maximum 50 de centimetri, cum să fie penalty? Bine, tot în repriza a doua, Brandan cerea penalty cînd i-a şutat o minge în spate lui Lucian Goian, deci ce să mai vorbim?

- Există vreo legătură între dumneavoastră şi Dinamo?
- Astea sînt prostii. Eu accept să fiu criticat cînd greşesc, dar aşa, din senin, să pună unii pe mine foc-încrucişat din nimic, mi se pare chiar incredibil.

Crăciunescu: "Şi Steaua a avut penalty"
Fostul mare arbitru internaţional Ion Crăciunescu a comentat ieri la DigiSport fazele controversate: "Penalty-ul acordat Astrei e corect, însă a avut şi Steaua o fază la care au existat mai multe circumstanţe de penalty decît n-au existat, e vorba la henţul comis de N'Doye".

11 meciuri a disputat Steaua în Liga 1 cu Haţegan arbitru: 5 victorii, un egal şi 5 înfrîngeri

7 a fost nota pe care Gazeta Sporturilor i-a acordat-o lui Haţegan pentru prestaţia de la Astra - Steaua 2-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
nirocx
nirocx  •  23 August 2011, 14:32
Postat de domodo pe 23 August 2011, 06:58

poate citeste acest articol si baietasul acela care la gsptv il lauda pe hategan pina la paroxism.iata ca d-l craciunescu RECUNOASTE CA ACEST HATEGANU NU A DAT UN 11M PENTRU STEAUA!!!!daca vii in emisiune si spui ca arbitru hategan a atbitrat de 3 stele(perfect,dupa mintea baiatului)ori te pricepi la fotbal ca "PORCUL LA PORTOCALE"ori mai cistigi si tu un euroi in plus sprijinindu-i pe hoti!!!vatianta 2 este mai plauzibila.!!!!

nenea, tata zice ca esti un fraier si un sacher. Eu il cred.

tachebacanu
tachebacanu  •  23 August 2011, 14:03

Alo! FRF si liga Mitica,ce fac patronii si antrenorii si care mai de care in fotbalul asta de kko,nici in piata Chibrit nu se vorbeste asa.Va intreb asa intr-o doara:ce a patit Sir Ferguson cand si-a "permis"sa atraga atentia dupa un meci in care a fost furat????????Cand o sa respectati regulamentele pe care VOI le-ati facut?????si va mai intrebati unde o sa ajunga fotbalul din Romania?la ruina.M>Sandu toate tatele din fotbalul nostru reprezinta creatia ta si a semianalfabetului din Balcesti.RUSINE!!!!!

romanderoman
romanderoman  •  23 August 2011, 13:07
Postat de imperator pe 23 August 2011, 01:31

Knd o sa ajunga si Hategan sa arbitreze o finala de CL precum Craciunescu , atunci il cred .

Craciunescu a spus ca a fost penalty clar la Miranda.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează