FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi i-a dat lovitura lui Borcea: "Nu pot să-l văd pe Cristea la Steaua" » De ce crede că "Prinţul" se va impune în Ghencea

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 12:53

Gigi Becali l-a convins din închisoare pe Adrian Cristea să semneze cu Steaua, iar Cristi Borcea este extrem de supărat după ce unul dintre jucătorii săi favoriţi a ales să meargă la marea rivală.

Fostul acţionar din Ştefan cel Mare este însă convins că "Prinţul" se va adapta la Steaua şi va fi un jucător de bază la campioana României: "Cristea este cel mai talentat jucător din ţară, se va impune la Steaua. Totuşi, nu pot să-l văd pe Cristea la Steaua. Nu-mi place că va juca la Steaua", a declarat Borcea la Digisport.

Borcea nu i-a uitat pe marii rivali şi a explicat că nu poate s-o susţină pe Steaua în Europa: "M-am bucurat pentru naşul, atît. Hai lăsaţi-mă cu fotbalul românesc, cum să mă bucur pentru Steaua? Niciodată".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
dreamer123
dreamer123  •  01 August 2013, 18:28

asa a zis si sabin ilie si jean vladoiu

belisarius
belisarius  •  01 August 2013, 16:42

Sa-l tzina, e incopatibili cu sportul de echipa. Un narcisist clasic care e toxic pentru orice grup. Cele mai mari greseli actuale la Steaua sunt : A- oprirea lui Chiriches. Nunumai ca demoralizeaza jucatorul si confirma natura exploatativa a criminalului Becali, dar risca sa afectee jucatorul SI echipa. Daca pleca, v adatzi seama ce surplus de ambitzia ar da celorlaltzi? in prezent mesajul e altul: nu conteaza cum joci daca nebunia patronului te impiedica. B: luarea lui Cristea, un looser clasic... Steaua face doua greseli imense fara motiv. C ar fi gestionarea lui Latovlevici. E clar ca jucatorul nu e gerat cum trebuie. A fost constant mai tot sezonul trecut si acum e nefericit.

djamorphis
djamorphis  •  01 August 2013, 15:12
Postat de gerulathor pe 01 August 2013, 15:05

Daca a fost un link de la vreun BLOG, unde isi vomita ineptiile un alt adriana84, atunci nu are nicio valoare, blog-uri au toti prostii......

Spunea ca este un video, vezi si tu mai jos ca nu dureaza mult. Cum am spus, pe mine oricum nu ma intereseaza daca a fost sau nu a fost legitimat la Dinamo Bucuresti. Ma bucur doar ca este legitimat la Jilava Bucuresti pentru 3 ani!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează