FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi l-a ofertat pe Dan Petrescu » Becali a recunoscut negocierile cu fostul antreor al Urziceniului

Ultima echipă din Liga 1 pe care Dan Petrescu a antrenat-o e Unirea Urziceni, cu care a cîştigat titlul în 2008-2009
Ultima echipă din Liga 1 pe care Dan Petrescu a antrenat-o e Unirea Urziceni, cu care a cîştigat titlul în 2008-2009

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 19:07

Patronul Stelei a dezvăluit că în iarna trecută i-a oferit "Bursucului" 100.000 de euro pe lună pentru a veni antrenor în Ghencea.

Într-un moment în care Reghecampf are susţinere totală din partea patronului Stelei, aceasta din urmă a făcut o dezvăluire legată de o încercare pe care a făcut-o în urmă cu mai puţin de un an.

"L-am ofertat pe Dan Petrescu în iarna trecută. I-am propus un salariu de peste un milion de euro, mai precis i-am dat 100.000 de euro pe lună, însă m-a refuzat, el s-a dus la un salariu de 200.000 pe lună. Uite că acum s-a întors roata şi la cum îi merge în Rusia cred că ar vrea el să vină la noi", a spus Becali.

"Totuşi, nu sînt supărat pe el, după ce o să-l vînd pe Reghecampf la Bayern Munchen pe 3 milioane de euro, îl iau pe Dan Petrescu, îl ţin şi pe el unu-doi ani şi o să plece pe 5 milioane de euro la Chelsea şi uite aşa pot face profit de 8 milioane de euro", a adăugat Becali.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Rapid nu ne bate niciodată!"
Gigi Becali e nerăbdător ca Steaua să dispute partida cu Rapid, de lunea viitoare, de pe Arena Naţională. "Rapid e o echipă cu jucători foarte buni, care au experienţă. Ei nu ne pot învinge însă niciodată, noi sîntem pe val. E o echipă ce ne va pune probleme şi chiar dacă o vom învinge la un gol diferenţă, sînt mulţumit, nu mai vreau goluri, vreau doar să luăm toate punctele. Rapid e foarte slabă în general, doar cînd joacă derby-uri e alta", a mărturisit Becali.

"Bine că jucăm acasă în Cupă!"
Steaua va întîlni divizionara secundă FCM Tîrgu-Mureş în "16-imile" Cupei României. Meciul va fi joia viitoare, iar roş-albaştrii vor fi gazde, partida urmînd să se dispute pe Arena Naţională. "Cel mai mare avantaj al nostru este faptul că nu am nimerit vreo deplasare lungă, mai ales că pentru Steaua urmează o perioadă extrem de încărcată", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală.

Nici un cadou pentru Reghe
Finanţatorul roş-albaştrilor spune că nu-i va face nici un cadou antrenorului Laurenţiu Reghecampf, care mîine va împlini 37 de ani. "Eu nu fac cadouri şi nici nu vreau să primesc de ziua mea. Nici nu ştiu cînd e ziua mea, nu mă interesează. Trece ziua mea, nu anunţ pe nimeni. În schimb, cînd e vorba de zile de sfinţi, le cinstesc. Sfîntul Gheorghe, sfîntul Reghecampf, e altceva. Acum Reghecampf e sfînt pentru Steaua", a spus Becali.

Adi Popa titular cu Stuttgart
Accidentat în minutul 52 în partida de la Iaşi, Cristi Tănase va efectua astăzi un control RMN pentru a vedea cît de gravă este leziunea de la pulpa dreaptă. Gigi Becali a spus că accidentarea mijlocaşului nu pare una gravă. Pentru meciul de joi seară de la Stuttgart, Reghecampf îl va titulariza pe Adi Popa în banda dreaptă, iar Chipciu va fi trecut în stînga, pe postul ocupat de Tănase.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
ogica30
ogica30  •  18 Septembrie 2012, 13:33

Pregateste o noua oferta gigi, nu ii mai prevad multe meciuri la dinamo moscova.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează