FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi "liber"! Argăseală: "Pleacă neînsoţit din penitenciar, are telefon şi poate fi angajat la Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 06 decembrie 2013 18:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că Gigi Becali l-a informat telefonic că va putea lucra la orice instituţie care va întocmi un contract cu penitenciarul şi va avea liber şi la telefon.

Practic, Becali va mai da doar "check-in" în penitenciar.

"Gigi m-a sunat şi mi-a transmis că domnul avocat a dezinformat. Mi-a spus că în situaţia de acum poate lua telefonul de la poartă şi merge la orice instituţie care încheie un contract cu Penitenciarul. Şi la Steaua poate lucra, sau la clubul lui Gică Hagi.

Dimineaţa poate pleca la locul de muncă neînsoţit, prestează munca şi apoi seara se întoarce în penitenciar. Nu mai vrea la Jilava şi o să meargă din nou la Poarta Albă, dar în acest regim. A fost foarte bucuros să audă decizia magistraţilor. Secţia unde este închis acum în Penitenciar are deţinuţi numai în regim deschis. Deci există şi acest regim la Poarta Albă. Va fi liber să se anjageze la un club de fotbal sau într-o comisie la Senat", a declarat Argăseală la televiziunea sportro.

Magistraţii au decis azi ca Gigi Becali să aibă un regim de detenţie deschis. Patronul Stelei are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi jumătate.

Ce declarase înainte avocatul Pavel Abraham

"Dînsul avea dreptul de a cere schimbarea regimului şi judecătorul delegat nu avea motive să nu accepte cererea. La Poarta Albă nu există regim deschis din cîte ştiu eu. Probabil că va fi mutat la alt penitenciar, de exemplu cel de la Găeşti. Decizia aparţine Autorităţii Naţionale a Penitenciarelor.

Sigur domnul Becali va cere o revizuire a pedepsei în viitorul apropiat, pentru a reduce timpul petrecut în penitenciar. Din păcate, regimul deschis în România nu oferă multe avantaje faţă de cel semi-deschis".

Ce înseamnă regim deschis

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim deschis sunt cazate în comun, se pot deplasa neînsoţite în interiorul penitenciarului, pot presta munca şi pot desfăşura activităţile educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială în afara penitenciarului, fără supraveghere.

201 zile de regim închis a avut de suportat Gigi Becali

Citeşte şi: Hagi îi întinde o mînă de ajutor lui Becali: "Îl aştept cu inima deschisă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (133)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  07 Decembrie 2013, 16:38

S.N.S.P. !

terminatorul2
terminatorul2  •  07 Decembrie 2013, 13:21
Postat de teodor.muresan pe 07 Decembrie 2013, 09:41

sta da veste. Sa te tii acum declaratii. Si articole in stana-jsp.

Tu crezi ca iese cu declaratii ?

spre25
spre25  •  07 Decembrie 2013, 12:23
Postat de luciann pe 06 Decembrie 2013, 20:08

Clonache asta de unde a mai aparut!? E tot de "nationalitate" maghiara?

E alpha.dog, a primit ordine de la sefu' alpin sã se dea stelist.

Vezi toate comentariile (133)
Comentează