FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi mobil » Decizie de ultimă oră în cazul lui Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 14:57

Gigi Becali, patronul Stelei, încercerat la Penitenciarul Poarta Albă, va putea să aibă telefon mobil cînd se află la muncă, dar va continua să meargă la biserica din unitatea de detenţie şi să fie însoţit de un supraveghetor la muncă, a decis, luni, Judecătoria Medgidia.
Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, luni, în parte, solicitarea lui Gigi Becali de a putea merge fără însoţitor la muncă, la Academia "Gheorghe Hagi", şi la slujbe la o biserică din afara penitenciarului, precum şi să poată avea telefon mobil.

Astfel, Becali poate avea telefon mobil în timpul cît se află la muncă. "Admite contestaţia formulată de persoana privată de libertate George Becali, deţinut în Penitenciarul Poarta Albă, judeţul Constanţa - împotriva încheierii nr.494 din 17.07.2014 dată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate pentru Penitenciarul Poarta Albă în Dosarul nr.787/2014, pe care o desfiinţează numai cît priveşte capătul de cerere referitor la deţinerea şi utilizarea telefonului mobil personal pe timpul cît se află în afara locului de deţinere. Rejudecînd, admite această cerere şi acordă persoanei private de libertate George Becali dreptul la deţinerea şi utilizarea telefonului mobil personal pe timpul cît se află în afara locului de deţinere", se arată în soluţia dată de judecători. Decizia instanţei este definitivă.

Avocatul omului de afaceri, Bogdan Vlad, a declarat că este surprins de decizia intanţei, pentru că legea i-ar fi dat dreptate lui Gigi Becali în legătură cu toate cele trei solicitări.

"Mă surprinde soluţia de admitere doar în parte a contestaţiei. Aşa cum i s-a recunoscut dreptul de a deţine telefon mobil, aşa legea îi dădea dreptate şi în celelalte două privinţe. Nu înţeleg cum s-a făcut diferenţa. O să vedem ce se spune în motivarea instanţei", a spus avocatul.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
inginera
inginera  •  22 Septembrie 2014, 16:57
Postat de steaua1986forever pe 22 Septembrie 2014, 16:06

Telefon avea si pana acum. Singura diferenta e ca acum il are LEGAL. In rest, va aduceti aminte cand la transferul lui Chiriches a spus Argaseala ca l-a sunat de mai multe ori pe Becali? Sau va imaginati ca a sunat la penitenciar si aia au venit si l-au dus pe cioban la telefonul fix de acolo?

Nu te contrazic ca sigur avea telefon si pana acum, insa la regim deschis se poate duce oricand la telefon, doar sa aiba "cartela". Si nu are telefon legal cat timp este in puscarie, are telefon legal la academie.

galeriakvsc
galeriakvsc  •  22 Septembrie 2014, 16:38
Postat de valiza.epo pe 22 Septembrie 2014, 16:35

I-au aprobat telefon pentru perioada cat este la munca (ce fel de munca?!?) dar nu-l lasa... sa iasa la munca!!

Cum se va prabusi mafia basista ajunge si seful tau Paszkany in celula cu Mircea Basescu. _______________ În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. După ce a primit un memoriu de la Paszkany, Traian Băsescu l-a înaintat în urmă cu doi ani procurorului general pentru „rezolvare”, fiind urmărit penal în mai multe dosare pentru spălare de bani. =MODELUL BERCEA MONDIALUL EXERSAT SI DE PASZKANY PT A CUMPARA JUDECATORII DE LA ICCJ.

valiza.epo
valiza.epo  •  22 Septembrie 2014, 16:35

I-au aprobat telefon pentru perioada cat este la munca (ce fel de munca?!?) dar nu-l lasa... sa iasa la munca!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close