FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU TITLU SE ÎNCINGE

Gigi Neţoiu: "Credeţi că cei de la Urziceni nu se ceartă? Nu cred! Aflăm noi ceva?"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu spune că principalul merit pentru ceea ascensiunea Unirii Urziceni îi revine lui Dan Petrescu.

"În momentul în care am luat un antrenor sau un conducător, îi dau cel puţin 3 ani pentru a vedea ce poate. Nu ai cum să dai un tehnician afară cînd vezi că duce echipa de pe 10 pe 5!

Principalul merit pentru ceea ce s-a întîmplat la Unirea îi revine lui Dan Petrescu. Au existat şi la ei discuţii, nu vă închipuiţi că nu, dar în presă nu a apărut nimic. Cei de acolo au încredere în metodele antrenorului, în manager şi în patron, e mare lucru că s-au atins performanţele respective la Unirea", a spus Neţoiu la sportro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  25 Mai 2009, 21:02

ia luat netoiu locul lui turcu acum cu declaratiile....astia chiar nu inteleg ca nu intereseaza pe nimeni ce ne mint?netoiu se baga in seama poate mai prinde vreo echipa sa o distruga cum e invatat...domnilor „investitori” sunteti doar niste butelii expirate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează