FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi nu-l vrea pe Giani » Motivul pentru care Mulţescu nu a fost de acord cu aducerea lui Kiriţă

Kiriţă a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003
Kiriţă a jucat pentru Dinamo în perioada 1997-2003

Articol de - Publicat marti, 20 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 22:18

Mulţescu s-a opus numirii lui Kiriţă ca director sportiv, iar fostului mijlocaş i s-a transmis că va fi pus în funcţie după ce va pleca actualul "principal".

Giani Kiriţă nu va mai fi directorul sportiv al "cîinilor"! Cel puţin nu acum. Ieri, şefii s-au întîlnit cu fostul mijlocaş al lui Dinamo şi i-au transmis că mutarea este imposibil de realizat, întrucît Gheorghe Mulţescu se opune vehement.

"Mulţescu nu-l place pe Kiriţă, mai ales după ce Giani a spus despre Gigi că va pleca la finalul partidei cu Corona. Kiriţă ar fi trebuit să fie un fel de supraveghetor, iar asta nu-i convine antrenorului", au dezvăluit sursele GSP.

Negoiţă şi Anghelache i-au transmis lui Giani să mai aştepte pînă după meciul cu U Cluj, de vineri. Semn că-i foarte posibil ca tehnicianul de 61 de ani să fie demis în cazul unui alt rezultat negativ.

Kiriţă a comentat ieri pentru GSP.ro, însă nu a dorit să detalieze situaţia: "Momentan, discuţiile sînt în stand-by. Urmează să ne mai vedem sau poate nu, depinde doar de ceea ce vor domnii de la Dinamo. Nu vreau să comentez mai mult!".

5 trofee a cîştigat Kiriţă cu Dinamo: două titluri şi trei Cupe ale României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dash.berlin
dash.berlin  •  27 August 2013, 13:13
Postat de spartacus550 pe 20 August 2013, 11:18

Kirita, "fostul mijlocas"???????? Cat de penibili puteti sa fiti uneori...

a jucat si mijlocas ba' "dinamovistule" :))))

polistul68
polistul68  •  20 August 2013, 22:42
Postat de caminero pe 20 August 2013, 09:37

Ce treabă are Kiriță cu postul ăsta?!? La fel, ce treabă are Stelea cu postul de selecționer? Sau pe Bumbescu, sau pe Augustin? Ce-i recomandă? "Vocea și talentul lor", sau ce?

Prietene, i recomanda ceva f serios....ei trebuie sa fie "rechile" vrlor mari...ei trebuie sa spuna cine jaoica titular si cien nu, in funvtie de interese, binenteles....s-a vrut ca Giani sa fie un fel de Cadu de la CFR....si ne mai intrebam de ce nu merge treaba la juniori..sau de ce nu merge treaba la dinamo...cum sa mearga, cind i se baga ntrenorului un spion in vestiar ? ce mai inteleg un jucator ca Roti, Balint, Fai, daca Giani prinde ceva putere...si i spune inainte de meci...AZI O LASI MAI MOALE....ce sa mai oriceapa ? de cine sa asculte ?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 August 2013, 21:39
Postat de conasu_boeru pe 20 August 2013, 11:24

Pustii astia de la ziare nu l-au prins jucand in Romania si daca l-au vazut jucand in ultimul timp ca mijlocas la inchidere la Tg Mures si pe unde a mai fost, asta au crezut !

Da, a fost o tentativa. De fundas, de mijlocas, ce mai conteaza?! Singurul lui atu il reprezenta determinarea! E drept, ca pe langa penibilii care s-au perindat pe la Dinamo in ultimii ani, Kirita a fost fuori-classe!:)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează