FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi revine în iarbă pe Giuleşti :) Ultima victorie a Stelei pe terenul Rapidului a fost cu Becali în rol de antrenor

Ochiroşii n-a confirmat între timp şi a ajuns la anonima formaţie Prahova Tomşani, din Liga a 3-a
Ochiroşii n-a confirmat între timp şi a ajuns la anonima formaţie Prahova Tomşani, din Liga a 3-a

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 20:48

În aprilie 2007, la pauză, cînd scorul era 1-1, Becali a ordonat să fie introdus Ochiroşii, iar mijlocaşul a fost cel care a marcat golul victoriei în minutul 84.

Gigi Becali a anunţat oficial că el va face primul "11", dar şi schimbările la derby-ul cu Rapid, de duminică seara. Nu e prima dată cînd se va întîmpla aşa ceva la o dispută directă cu rivala din Giuleşti. Dimpotrivă. Ultimul succes pe teren reuşit de Steaua în fieful Rapidului l-a avut în rol de antrenor chiar pe patronul roş-albaştrilor.

Îi făcea schimbările şi lui Oli
În aprilie 2007, la Rapid - Steaua 2-3, Gigi a fost cel care a ordonat o modificare, produsă la pauză, care s-a dovedit a fi decisivă. După primele 45 de minute, în care scorul a fost egal, 1-1, Becali, aflat în tribună, i-a transmis lui Mihai Stoica, aflat pe bancă, alături de Olăroiu, că îl vrea în teren pe Răzvan Ochiroşii. Oli s-a supus şi la 7 minute după pauză l-a introdus pe Ochiroşii în locul lui Thereau. La scorul de 2-2, în minutul 84, preferatul lui finanţatorului a marcat golul victoriei.

Ochiroşii era "Ochii Roşii"
Chiar Becali a fost cel care a dezvăluit ulterior că l-a solicitat pe Răzvan pe teren, iar MM, după ce a plecat la Urziceni, le-a povestit celor de acolo că au mai existat cazuri în care Gigi îi lăsa scris pe un bilet numele mijlocaşului pentru a nu fi uitat cînd se face primul "11". "Problema e că Gigi a scris «Ochii Roşii»", povestea amuzat Stoica.

Şi atunci tot străini
De cînd Steaua a învins-o pe teren pe Rapid în Giuleşti, aprilie 2007, disputele dintre cele două echipe jucate acasă la Rapid n-au mai fost conduse de arbitri din străinătate. La acea partidă de acum 5 ani a arbitrat Lubos Michel, considerat la vremea respectivă arbitrul numărul 1 în Europa. În perioada 2008-2011, meciurile Rapid - Steaua i-au avut la centru pe Deaconu, Tudor, Avram şi Balaj.

La portar nu se bagă :)
În ciuda faptului că a anunţat că se va implica în mod direct în alcătuirea primului "11" pentru derby-ul cu Rapid, Gigi spune că imixtiunea lui nu va avea loc şi în privinţa celui care se va afla între buturi. "Chiar dacă fac eu echipa, în privinţa portarului nu mă bag niciodată. Acolo e treaba antrenorului cu portarii să decidă cine va fi titular", a spus patronul din Ghencea. Totuşi, Becali l-a pus la zid pe Tătăruşanu: " A greşit la golul lui Wesley. Vine minge plouată de la 60 de metri şi doarme pe el, nu iese să o reţină. Păi, acolo, dacă ieşea prindea balonul cu o singură mînă".

Rapid - Steaua 2-3 (1-1)
Au marcat: I. Ganea (40), Zicu (66) / Thereau (21), V. Badea (58), Ochiroşii (84)

Rapid: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada (Săpunaru, 64) - Bădoi, E. Dică (V. Moldovan, 46), Măldărăşanu, C. Lazăr (N. Grigore, 76), Perjă - I. Ganea, Zicu. Antrenor: Răzvan Lucescu

Steaua: Andrey - St. Stancu, D. Goian, M. Rădoi, P. Marin - Nicoliţă, S. Paraschiv, Boştină - Elton (Cristocea, 73) - Thereau (Ochiroşii, 52), V. Badea. Antrenor Cosmin Olăroiu

Rezultatele Stelei pe Giuleşti de la victoria din 2007:
Sezonul: Meciul

2007-2008: Rapid - Steaua 1-0 (pe teren), 0-3 la "masa verde)
2008-2009: Rapid - Steaua 0-0
2009-2010: Rapid - Steaua 5-1
2010-2011: Rapid - Steaua 0-0

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (24)
florinch
florinch  •  25 Aprilie 2012, 14:24

Steaua va juca in sistemul 4-4-2+3.Cei 3 in plus sunt aruncatorii de brichete.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  25 Aprilie 2012, 13:27
Postat de spartandinamovist pe 25 Aprilie 2012, 13:26

scor corect ..steaua - rapid 0-2 ..

gtreseala la pronosticul anterior ...................... rapid - steaua 0-2 asta am pronosticat

spartandinamovist
spartandinamovist  •  25 Aprilie 2012, 13:26

scor corect ..steaua - rapid 0-2 ..

Vezi toate comentariile (24)
Comentează