FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAŞI 2-1

Gigi s-a băgat peste Stoichiţă!

Arman Karamian, Karamian, Steaua
Arman Karamian, Karamian, Steaua

Articol de - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Impusă de lojă, schimbarea din minutul 38 l-a înfuriat pe Arman Karamian, care a plecat nervos la vestiare

Fără "principal" pe bancă, patronul Stelei a intervenit iar la echipă. Nemulţumit de evoluţia slabă din prima repriză, Gigi Becali l-a cerut pe columbianul Juan Toja pe teren, iar pe Cristi Tănase, care începuse în centru, mijlocaş stînga. Modificările tactice impuse de finanţatorul roş-albaştrilor l-au scos de pe teren pe Arman Karamian (30 de ani), titularizat pe banda stîngă pentru această întîlnire.

"De ce mă schimbaţi?!", a izbucnit armeanul către secundul Mihai Teja, cerînd socoteală pentru înlocuirea din minutul 38. Deşi asistentul lui Stoichiţă a încercat să-l calmeze şi i-a întins mîna, Arman Karamian l-a refuzat şi a plecat înjurînd şi lovind cu pumnii în tunelul de acces spre vestiare.

Suporterii s-au ridicat în picioare şi au aplaudat gestul de frondă al lui Karamian în timp ce acesta părăsea terenul. Arman a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în ultimele două meciuri. La Bistriţa a dat gol, iar la partida cu Braşovul a bătut lovitura liberă la care Dani Coman a gafat, permiţîndu-i lui Pleşan să marcheze unicul gol al partidei.

Antrenorii s-au încurcat în declaraţii
La finalul meciului, Mihai Teja, secundul care a stat pe bancă, şi Mihai Stoichiţă, care a urmărit meciul din tribună, au dat explicaţii contradictorii în privinţa schimbării lui Arman Karamian.

"Arman era preocupat mai mult de atac şi aveam nevoie de un mijlocaş care să facă şi faza defensivă. Apoi am echilibrat balanţă, iar Tănase s-a descurcat bine în stînga", a explicat Stoichiţă, care a fost contrazis însă de asistentul său. "Arman nu s-a simţit în largul său dinaintea meciului, cînd a acuzat o răceală" a fost motivaţia lui Teja.

Gigi Becali l-a desfiinţat pe jucătorul armean pentru ieşirea nervoasă din momentul înlocuirii. "Nu mai pot eu să dorm la noapte din cauză că s-a supărat el. Jucătorii cu figuri n-au loc la Steaua. El nici nu a rămas să vadă meciul. Înseamnă că nu îl interesează cînd cîştigă echipa", a spus Becali.

Becali contestat în continuare
Deşi Peluza Sud nu a mai fost populată, Gigi Becali nu a scăpat de contestatari. Toţi suporterii din tribune, cu excepţia celor de la tribuna oficială, au scandat pe tot parcursul partidei împotriva patronului din Ghencea. "Marş la Dinamo!" şi "Ai rămas fără valiză / Eşti disperat pe timp de criză" au fost scandările fanilor la adresa lui Becali, care a plecat din tribune în minutul 75, după golul anulat al lui Kapetanos.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
 •  13 Aprilie 2010, 19:59

"Jucătorii cu figuri n-au loc la Steaua. El nici nu a rămas să vadă meciul. Înseamnă că nu îl interesează cînd cîştigă echipa", a spus Becali. Ce muhaiala de Becali , cand l-am vazut si pe el ca a plecat de la meci inainte de a se termina meciul. Asta pt suporterii stelei,pe becali nu il intereseaza cine castiga!!!

 •  13 Aprilie 2010, 16:47

O noua mostra de impertinenta jurnalistica. Nimeni cu exceptia gibonilor de la peluza sud care s-a mutat la tribuna a II-a nu a scandat impotriva nimanui. De altfel, tot stadionul ii huiduie pe maimutoii de la peluza sud de care se pare ca nu mai scapam. Cam asta ar fi etica profesionala a impostorilor de la gsp. La mai mare, carnatilor!

 •  13 Aprilie 2010, 10:32

e scris de dan udrea andti stelistu si antibecalistu..reamintesc ca e ala cu articolu din ziar batut de gigi:)))...asta e un frustrat ..nu mai credeti ce ziceti parasuta asta ofticata ca minte

Vezi toate comentariile (15)
Comentează