FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi ştie deja verdictul » Patronul Stelei nu se teme că ar putea ajunge la închisoare

Becali nu se teme că va ajunge în închisoare
Becali nu se teme că va ajunge în închisoare

Articol de , - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 09:23

Procurorii au cerut pentru finanţatorul Stelei o pedeapsă de 11 ani de închisoare.

După ce în octombrie 2011 Gigi Becali a fost achitat de către un complet de trei judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care era acuzat de sechestrare după ce maşina sa a fost furată, decizia a fost contestată de Parchet şi de unii dintre inculpaţi, iar dosarul a ajuns la completul de cinci judecători de la aceeaşi instanţă.

Procurorii au cerut de astă dată 11 ani de închisoare, dar finanţatorul din Ghencea n-are nici o emoţie şi a declarat că deja cunoaşte verdictul care i se va da: "La Înalta Curte sînt specialiştii! Pe ei nu-i interesează nici de DNA, nici de procurori, de nimeni. Am cunoscut o femeie de acolo, pentru care nu există decît dreptate şi judecată dreaptă. «Respinge ca nefondat recursul procurorilor»! Aşa vor zice, veţi vedea!".

"Cine se teme de Înalta Curte înseamnă că are o problemă, se ştie vinovat. Eu n-am nici o emoţie" (Gigi Becali, patron Steaua)

ŞTIRE STEAUA:

Doru Bratu nu prinde Europa!
Steaua trebuia să decidă pînă mîine pe cine va include pe lista UEFA pentru primăvara Europa League. Gigi Becali a dezvăluit aseară cine va sta în tribună la următoarele meciuri jucate în cupele europene: "Doru Bratu nu va prinde lista UEFA. Ce nevoie mai am şi de el acolo cînd am deja trei fundaşi centrali de mare valoare? Sînt Szukala, Chiricheş şi Gardoş! Nu mai am nevoie de Bratu! O să fie Rîpă, Tatu şi Gabi Iancu", a precizat Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
adrian84
adrian84  •  30 Ianuarie 2013, 10:45
Postat de robertino2 pe 30 Ianuarie 2013, 01:21

In cazul Nastase, judecatorii au zis ca e nevinovat, dar il baga la bulau ca sa dea un exemplu. Ce-i impiedica pe judecatorii nostri "onesti si corecti, cu dreptatea in suflet" sa nu faca la fel si cu Gigi?

Probabil, niste sume mari de bani sa-i impiedice?

alpin
alpin  •  30 Ianuarie 2013, 07:18

A "rezolvat" Gigi ceva cu acea judecatoare?! Cu vanzoleala asta din justitie mai risca cineva sa-l faca scapat pe cioban?!?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Ianuarie 2013, 07:17

Fiti sigur ca ciobanului ii tremura izmenele, și nu de frig. Cu toți banii lui varsati ca mita si spaga, tremura-n nadragi. De el, cat a depins( mituirea tuturor) a facut, acum e vorba de cat de corecti sunt judecatorii. Daca sunt cinstiti, il vor baga la puscarie. Daca vor o excursie, o casa, masini si mobila noua, atunci il vor ”gratia„ pe inculpat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează