FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 2-2

Gino Iorgulescu a părut emoţionat de atmosfera de pe Giuleşti

Gino Iorgulescu, Iorgulescu
Gino Iorgulescu, Iorgulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

George Copos l-a readus pe Gino Iorgulescu în Giuleşti după ani de zile în care fostul preşedinte al Progresului nu mai călcase în Grant. Iorgulescu e dorit la Rapid din vară şi a venit aseară la derby ca să-şi urmărească echipa pentru care va lucra, probabil, din sezonul viitor.

Dinamoviştii l-ar vrea şi ei şi chiar l-au invitat în sectorul lor de la tribuna oficială, dar Gino a ales să rămînă într-o zonă neutră a "fotoliilor", alături de fratele său, Vicenţiu. Fostul internaţional s-a salutat cu suporterii de la "0" şi s-a ridicat în picioare emoţionat atunci cînd echipele au ieşit de la cabine pe imnul Rapidului.

Iorgulescu a aplaudat pe muzica lui Victor Socaciu şi a admirat coregrafia de excepţie a giuleştenilor, una după modelul "Bayern Munchen": peluza galeriei şi tribuna a doua au fost alb-vişinii şi inscripţionate RAPID din steaguri.

Pancu s-a întors
Rapidiştii au fost urmăriţi aseară şi de Daniel Pancu. Atacantul s-a despărţit recent de ŢSKA Sofia şi ar agrea revenirea în Grant din sezonul viitor, mai ales că e în relaţii bune cu Ioan Andone. Pancone l-a salutat pe Şumudică în tribună: "Şumi, din vară colaborăm?". Una dintre variantele studiate de Copos pentru campionatul următor îl conţine pe Şumi-gol ca soluţie pentru banca tehnică.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  03 Mai 2010, 16:14

si din fata tvu-lui te trec fiorii dar mai de pe stadion,superba atmosfera din giulesti.noi din pacate numai avem galerie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează