FOTBAL  »  Superliga  »  DIICOT

Gino Iorgulescu, noul preşedinte LPF, a fost audiat la DIICOT pentru evaziune fiscală :S

Gino Iorgulescu este noul șef al LPF
Gino Iorgulescu este noul șef al LPF

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 11:20

Gino Iorgulescu nu a început prea bine mandatul ca preşedinte la LPF, fiind chemat astăzi pentru a fi audiat de DIICOT într-un caz ce priveşte evaziunea fiscală vizavi de nişte transferuri efectuate în 2006.

Iorgulescu este suspectat de evaziune fiscală. Potrivit Realitatea TV, dosarul în care este audiat noul preşedinte al Ligii Profesioniste Fotbal nu este nou, ci datează din 2006.

Gino Iorgulescu, fost preşedinte al lui FC Naţional, este acuzat că nu a plătit taxele către stat pentru mai multe transferuri efectuate în acea perioadă, iar în această dimineaţă a fost audiat la DIICOT. În acelaşi dosar a fost audiat şi Constantin Iacov, şi el fost preşedinte la FC Naţional.

Transferurile lui Gabriel Caramarin, Gigel Coman, Gabriel Cînu, Adrian Olah şi Jon McKain sînt investigate, iar prejudiciul este estimat la cîteva milioane de euro.

Imediat după audieri, Gino Iorgulescu a ieşit nervos şi nu a vrut să ofere declaraţii. De acum se va întocmi rechizitoriul, scrie digi24.ro.

Ieri a cîştigat alegerile la LPF
În alegerile de ieri pentru preşedinţia LPF, Gino Iorgulescu a primit 11 voturi din partea preşedinţilor din Liga 1, în timp ce Dumitru Dragomir doar 7.

Dumitru Dragomir a acuzat că Gino Iorgulescu a fost ales politic după ce s-a întîlnit cu Victor Ponta şi Liviu Dragnea, iar Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, a confirmat la Fanatik Show: "Schimbarea a avut loc pentru că oamenii au înţeles că avem politicul de partea noastră şi se vor găsi soluţii pentru redresarea taxelor pe care le plătim noi, patronii. Premierul s-a angajat că ne va ajuta să găsim o soluţie care să ne convină şi nouă, şi statului român".

Citeşte opinia lui Cătălin Tolontan: Mitică nu crede în lacrimi. Ponta crede în întîlniri la separeuri. Dragnea crede în lumină!

 

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (174)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  15 Noiembrie 2013, 17:42
Postat de anonimfcd pe 15 Noiembrie 2013, 11:01

Il cunosc destul de bine pe acest Iorgulescu, nu e o lauda, departe de mine gandul. Vreau doar sa stiti ca e un mare ESCROC. E trist sa ajungeti sa-l regretati pe Mitica (alt escroc).

ai mare dreptate. si am explicat seara la fel. oricum, ma doare la palarie de LPF..)) jocurile se fac la ... FRF.... acolo e cancerul fotbalului romanesc, la propriu si la figurativ...

gabryel28
gabryel28  •  15 Noiembrie 2013, 17:36

toti acesti oameni care conduc romania si fotbalul romanesc sunt niste mafioti care trebuie exterminati!!

orfanul84
orfanul84  •  15 Noiembrie 2013, 15:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce spui tu? :))) ca insiri numai aberatii ieftine.Tu daca intr-adevar ai peste 30 de ani ,ori esti un adevarat idiot ori suferi de vreo boala psihica ce te-a impiedicat sa te dezvolti mental :) Eu personal cred ca esti o combinatie intre ambele :)

Vezi toate comentariile (174)
Comentează