FOTBAL  »  Superliga  »  TABLE DUPĂ SPOVEDANIE

Giovanni s-a inspirat de la vărul Gigi şi a devenit mai religios: "Mă simt alt om"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 06 mai 2013 17:33

Ioan Becali s-a inspirat de la vărul său Gigi şi a devenit un creştin mai activ. Impresarul a povestit că a ţinut post şi cu ocazia sărbătorilor de Paşte s-a spovedit şi s-a împărtăşit.

“Am ţinut tot Postul Paştelui. În Săptămîna Mare m-am împărtăşit, m-am spovedit, iar în Joia Mare am mîncat praz, în Vinerea Mare fasole, iar sîmbăta de dinaintea Paştelui, cartofi prăjiţi. Vreau să vă spun că m-am simţit un alt om după ce am mers la preot pentru spovedanie şi împărtăşire. În duminica Paştelui am renunţat ca toata lumea la post", a spus Giovanni pentru wowbiz.ro

Impresarul a spus că se va relaxa la o partidă de table, alături de apropiaţi, la un bar din Pipera:

"După masa de prînz, servită, evident în familie, mă mai duc pe la “Bughi bar”, pentru o partida de table, alaturi de verii mei si de prieteni. Miza unei partide este simbolică, 10 lei. Nu banii contează, ci ideea de a nu pierde”.

 

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (17)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  07 Mai 2013, 06:46

Ce frumos. Oameni adevarati bai. Ca mafiotii. Cu dumnezeu in gura, cu cutitul sau glontul pe la spate. Bravo Giovane, ia vezi poate-l faci si pe Sfantu Petru de la brau in jos. Ca si Gigi, un credincios adevarat care in tinerete facea orgii cu Hagi si altii, si acest pseudo-mafiot a ajuns mare credincios. Pai Giovanel asta nu ajungea nici soldat in Mafie, ca la comportamentul lui isi lua cam repede niste plumb in creier.

dtdr
dtdr  •  07 Mai 2013, 00:32

Te-ai orientat foarte bine. La puscarie sunt biserici preoti, o sa ai timp sa te reculegi, iar cartofii si fasolea sunt din belsug. Ar trebui sa mananci mai des, sa te obisnuiesti !

cor_dos
cor_dos  •  06 Mai 2013, 23:08

as fi preferat sa nu comentez si sa nu judec, dar Giovanni e maxim un gainar. nu un mafiot. in Romania nu prea exista "mafioti" de aia in sensul adevarat al cuvantului, ca in filme. insa exista si hoti mari! as prefera ca, curatenia in Romania sa inceapa cu hotii mari. Giovanni e un gainar, dar bineinteles ca ar trebui eliminat din fotbal fiindca e cancer.. cu toate ca jucatorii si i-a protejat si le-a obtinut contracte mari! dar in defavoarea altora si i-a si vopsit. ca sa nu mai spun ca a impus jucatori probabil chiar si la nationala, foarte nociv.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează