FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL, VINERI, DE LA ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV, DIGISPORT ŞI ÎN FORMAT LIVETEXT PE GSP.RO

Giuleştenii au început pregătirile pentru meciul dintre Rapid şi Petrolul » Anunţul lui Valerii Moraru pentru suporteri

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 15:38

Rapid va juca împotriva Petrolului vineri, de la ora 20:30, în direct pe Look Tv, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro, iar atmosfera se aşteaptă să fie una incendiară.

Valerii Moraru, patronul giuleştenilor, a anunţat că stadionul "Valentin Stănescu" va fi gazdă pentru 8.000 de suporteri, dintre care 406 ai ploieştenilor.

"S-au făcut nişte lucrări, situaţia s-a îmbunătăţit, acum ne-au acceptat 8000 de spectatori pentru meciul cu Petrolul şi e o îmbunătăţire deja. Iar pe viitor, ceea ce ţine de peluză, că s-a vorbit atît de mult, sau sectorul oaspeţilor mai precis, şi acolo s-au făcut unele lucrări.

Am făcut o expertiză, mai urmează să facem şi alte expertize şi dacă ne vom permite, desigur vom face tot posibilul pentru a deschide peluza", a declarat Valerii Moraru pentru Dolce Sport.

"Petrolul e o echipă foarte bună care are evoluţii bune în deplasare. Nu au pierdut vreun meci pe teren străin. Sperăm să obţinem prima victorie în Giuleşti.

Nu am văzut ultimul meci al Petrolului, azi o să mă uit. Sînt sigur că echipa vrea să îşi spele păcatele din meciul cu Iaşi (n.r pierdut cu 0-2)", a zis Pustai la conferinţa de presă.

"Va fi un meci spectaculos atît pe teren, cît şi în tribune. E o rivalitate mare între cele două echipe, dar e sportivă şi frumoasă, cum ar trebui să fie între toate echipele mari.

Sper ca Rapid să iasă învingătoare, noi avem mai multă nevoie de puncte. Sînt pregătit să intru cînd crede domnul antrenor că este nevoie de mine. Va fi greu, mai ales că nu îmi aduc aminte ca Petrolul să fi pierdut două meciuri consecutive", a zis Bornescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
sorin13a
sorin13a  •  12 Martie 2015, 11:22

Hai Rapidu!!!!!!!!!! Ma bucur sa vad un ADEVARAT derby de traditie dinainte de perioada comunista!!!!!!!!!! Petrolul are ADEVARATI FANI care sunt MEREU langa echipa! RESPECT!!!!!!!!!! Vom striga impreuna sa ajutam la starpirea clonelor fost comuniste si acum behhh-caliste!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  12 Martie 2015, 09:31
Postat de bunga_bunga pe 11 Martie 2015, 20:10

Forza gazarii! Respect Rapid! mure fcsb! cand Petrolul si Rapid aveau derby cca sugea cartoful. echipa nu comunista, ci stalinista.

Obligatoriu Înainte! Rapid! Giulestinaaaaaaa! Respect Petrolu'...rivalii nostri, nu dușmanii... RAPID FOREVER!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  12 Martie 2015, 09:27
Postat de doct pe 11 Martie 2015, 16:58

ce sa ceri de la persoane al caror HQ e mai mic si decat al furnicii.

IQ, papa...galule :)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează