FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENT

Giuleștenii încă speră » Omul de care depinde soarta Rapidului va fi audiat luni de Comisia de Disciplină

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2016 20:27

Aurel Brihac, lichidatorul judiciar al Rapidului, va fi audiat de Comisia de Disciplină a FRF, în cadrul ședinței pe care oficialii o vor avea luni, de la ora 11:30, la sediul LPF.

 Valerii Moraru, finanțatorul Rapidului, a anunțat cu două zile în urmă că Brihac a trimis un act prin care clubul se poate înscrie în Liga 1, însă Brihac a precizat apoi printr-un comunicat trimis către LPF că nu ar fi semnat un asemenea document.

În același comunicat se arată că Rapid nu are antrenor principal, nu are contracte cu staff-ul medical, cu responsabilii pentru ordine și siguranță, nu are asigurare și nici oficiali. 

Dacă se dovedește că Brihac nu a semnat acele acte, șansele ca formația giuleșteană să joace în prima ligă sunt aproape nule.

"Cererea nu a fost completată şi nu a fost depusă de Brihac Aurel, în calitate de lichidator judiciar. Brihac Aurel nu a solicitat înscrierea şi participarea în campionatul Ligii 1 sau în Cupa Ligii, în ediţia 2016-2017"
Comunicatul lui Brihac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  24 Iulie 2016, 11:11

Ar trebui sa se gaseasca o solutie pentru Rapid...sa distrugi ceva e cel mai usor lucru...statul nu ar avea nici un interes ca Rapidul sa intre in faliment fiindca n-ar mai recupera nici un ban, daca Rapidul ar fi lasat sa joace tot s-ar mai plati ceva din datorii catre bugetul de stat, din pacate cei de la ANAF nu actioneaza in interesul statului..

zecs93
zecs93  •  24 Iulie 2016, 01:50

Pentru Rapid doar pestisoru de aur i-ar mai putea salva indeplinindu-le cele 3 dorinte !!! Acuma lasand aceasta ironie, ar trebui sa se intample chiar o minune ca Rapidu sa continue si aici ma refer ca leprhha aia de Moraru sa vina cu cele 4 milioane in conturile Rapidului ca sa dispara datoriile catre stat si ANAF !!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Iulie 2016, 07:30

Asculta-l pe distinsul Ayșen Boran, nu pe paralelul Brihac, dusmanul... Ca doar ti-a explicat negru pe alb (ca la alba-neagra...) ca paralelul, LPF si FRF nu judeca situatia deloc sportiv si ne-am dat seama imediat. Mai ai de asteptat, ca nu s-a dat un verdict final la tribunal, asa ca multiubita poate participa in liga 1 fara probleme. Dupa aia vine distractia... Ca ne-o spune Ayșen care e om bun si a demonstrat inclusiv faptic: nu conteaza insolventa sau falimentul, sau neinsemnatul amanunt ca Rapid nu are antrenor principal, nu are contracte cu staff-ul medical, cu responsabilii pentru ordine și siguranță, nu are asigurare și nici oficiali. Ca sunt atatia care asteapta sa joace flamanzi si desculti si fara bani pentru echipa de traditie. FRF si LPF trebuie sa ajute echipele in suferinta, sa inchida ochii si sa organizeze chete, sa se achite datoriile echipei noastre dragi, nu sa isi bata joc de ea prin depunctari si retrogradari. Doar haterii si evident frustratii nu inteleg spiritul nostru foarte superior si ne invidiaza pentru ca umplem toate sectoarele catedr. fotb. rom. si sustinem frenetic echipa. Vom picheta sediile LPF si FRF, vom face apel la CNCD, la TAS, la ta-su, la ONU, la ghinionu, la sponsorul principal despre care se stie doar ca nu mai are dupa ce sa bea apa de izvor. Ca, se stie, am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează