FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GLORIA, AZI, 16:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Giuleştenii încearcă să transfere fotbalişti aflaţi în vizorul lui Răzvan Lucescu » Vor "tricolori"

Ovidiu Dananae, Dananae, Craiova
Ovidiu Dananae, Dananae, Craiova

Articol de , - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Indiferent dacă va continua sau nu în Giuleşti, Ioan Andone a stabilit deja lista de achiziţii pentru intersezon, dar şi programul de pregătire.

Chiar dacă antrenorul de 50 de ani va decide să părăsească Giuleştiul, George Copos e hotărît să respecte strategia lui Ando, în care are foarte mare încredere. "Fălcosul" a discutat cu patronul şi i-a spus de ce jucători ar fi nevoie pentru a se face performanţă: "Sînt cîţiva fotbalişti din Liga I în lotul convocat de Răzvan acum pe care mi i-aş dori la Rapid".

Surse autorizate susţin că în atenţia antrenorului au intrat Mihai Răduţ (Curtea de Argeş, 20 de ani), Marius Bilaşco (Urziceni, 28 de ani) şi Ovidiu Dănănae (Craiova, 24 de ani). În afara acestora, Andone îi mai vrea pe gălăţenii Rîpă şi Giurgiu, dar şi pe Eric, de la Gaz Metan, şi pe Zicu, de la Dinamo. Dintre aceştia, Copos va încerca să transfere măcar 4 jucători, sperînd astfel să-l convingă pe Ando să rămînă.

Moraes e în capul listei
Cel mai dorit în Grant e însă brazilianul Gloriei Bistriţa, Junior Moraes (24 de ani), adversarul alb-vişiniilor de azi. "S-a acomodat foarte repede în România şi şi-a demonstrat valoarea. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu el", a spus Andone.

3 milioane de euro e bugetul maxim de transferuri pe care Copos îl va pune la bătaie în intersezon

"Domnul Copos i-a prelungit angajamentul lui Cesinha pe încă două sezoane. Înseamnă că vrea să se implice serios şi ăsta e un lucru bun pentru Rapid"
Ioan Andone, antrenor Rapid

- Marius Constantin nu ştie cînd va relua antrenamentele. Stoperul are o calcifiere la muşchi după ce a suferit o ruptură musculară în urmă cu o lună.
- Din lipsă de soluţii, Ioan Andone îl va folosi azi pe Cesinha: "Nu poate juca tot meciul, însă am discutat cu el şi îl voi trimite pe teren 45 de minute". Brazilianul revine după o întindere musculară.
- Ando crede că suspendarea lui Săpunaru e premeditată: "E ordin venit de sus, de la LPF. Altfel nu-mi explic de ce Cristi a fost pedepsit pentru că ar fi făcut gesturi obscene. Eu nu am văzut asta la Braşov".
- Antrenorul Bistriţei, Marius Şumudică, spune că nu va avea milă de rapidişti: "Şi dacă aş juca împotriva mamei mele, tot aş vrea să cîştig".
- Nu mai puţin de 7 jucători s-ar putea despărţi de Rapid după meciul de azi, contractele lor urmînd să expire: Helder, Iordache, Săpunaru, Iencsi, Ciz, Ioniţă şi Gauracs.
- George Copos nu va veni la meci azi. Patronul Rapidului va asista la finala Champions League de la Madrid dintre Inter şi Bayern Munchen.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează